ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
БУЧЕН КОЗЈАК со нов дизајн за новото време

БУЧЕН КОЗЈАК со нов дизајн за новото време

Една од најстарите млекарници во Македонија, позната по извонредниот квалитет и уникатниот вкус на своите производи, Бучен Козјак, за  уште повеќе да се доближи до купувачите, го редизајнираше корпоративниот  идентитет, како и поголем дел од производите: јогурт, свежо млеко, кисело млеко и сурутка. 

И покрај тоа што во основата на нашите вредности традицијата и фамилијарноста се одлучивме за овој радикален редизајн од повеќе причини:

-          Погполемо приближување кон купувачите.

-          Прифаќање на естетските преференции на помладите генерации.

-          Следење на светските трендовите во дизајнот на амбалажата на млечни производи.

-          Новите стандардите за дизајн во македонската млечна индустрија.

Чистиот, минималистички и строг дизајн се одлика на зрелоста и јасната визија на млекарницата. А, храбрата различност што производите на БУЧЕК КОЗЈАК ја носат на полиците со новиот дизајн на амбалажата, е одлика на врвниот квалитет и технологија на производство.

На целокупниот редизајн во БУЧЕН КОЗЈАК им претходеше модернизација и инвестиција во технологијата на производниот процес и контрола, со што производите ги доведовме  до највисок квалитет.

- Во процесот на редизајнирање влеговме одлучно, но и претпазливо, со намера да пренесеме јасна пораката дека сме подготвени за динамиката на сегашноста и идината. Ова не е само редизајнирање на амбалажата, туку нов концепт на размислување, кој е во согласност со технологијата и времето во кое делуваме, а со почит кон традицијата и вредностите, изјави Анита Спасовска, генерален директор на БУЧЕН КОЗЈАК.  

Оставете коментар
Коментари
24.04.2019 15:09
https://promenoch.com/340-chaise-transat

Retrouvez notre large gamme de chaise transat
publicitaire (pliante, avec ou sans accoudoir, en acier avec toile en textile), personnalisable selon vos envies et l'image
que vous souhaitez donner à votre entreprise pour une meilleure
promotion.

Le spécialiste des objets publicitaires et cadeaux d'affaires Promenoch distribue ses chaises personnalisées partout dans le monde.
Notre équipe logistique rapide et efficace vous assure une livraison en express,
quelque soit la destination de vos commandes.

Avec un transat publicitaire en bois, géant ou avec accoudoir, accordez-vous une réelle pause détente dans
votre journée. Le transat personnalisable
vous permet de créer votre propre design avec une diversité
de toiles disponibles, marquées d'une couleur ou plus, ou encore avec
le marquage numérique qui permet de marquer la toile entière.


Les enfants ne sont pas oubliés, comme pour les adultes avec leur transat personnalisable, nous vous proposons des chaises transats enfants.
N'hésitez pas à contacter notre service client pour créer le transat
publicitaire personnalisé dont vous rêvez.
10.07.2019 11:08
Пункт секционирования столбовой псс-10 реклоузер, Ктп комплектные трансформаторные подстанции москва, Производство ктп москва и др. на нашем специализированном сайте:  - Заходите!https://sviloguzov.ru/