My Profile
Биљана Митева, менаџер на компанијата „Еко-Пак Хит“ од Кочани, е избрана за „Најуспешна жена претприемач“ за Источниот и Југоисточниот регион во 2017 година.
Понуда Топ 12
Маркетинг
B2B
Архива