ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Блог

КОЖУВЧАНКА со НОВО ОСВЕЖУВАЊЕ - Кожувчанка Wellness и Кожувчанка Active
КОЖУВЧАНКА со НОВО ОСВЕЖУВАЊЕ - Кожувчанка Wellness и Кожувчанка Active

Со гордост ви претставуваме уште еден новитет од Компанијата, едно освежително проширување на Фамилијата Кожувчанка!
Сега, природната газирана вода Кожувчанка богата со минерали има и додаток на витамини, со освежителни вкусови заедно поинакво, неодоливо искуство!

Ви ги претставуваме Кожувчанка Well...

Саем за обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во Скопје Сити Мол
Саем за обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во Скопје Сити Мол

Македонската соларна асоцијација третпат го организира Саемот за соларна опрема, кој годинава ќе се одржи од 31 мај до 2 јуни во Скопје Сити Мол. На саемот ќе учествуваат над дваесетина реномирани компании од регионот и Европа. Посетителите ќе имаат можност да ги погледнат најновите трендови и техно...

НОВ МЕБЛИНГ ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР ЗА МАШИНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО
НОВ МЕБЛИНГ ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР ЗА МАШИНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО

Меблинг го отвори новиот ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР за машини за обработка на дрво, лоциран на само 13 км од центарот на Скопје, во близина на с. Мирковци.

Сопствениците на Меблинг дооел, Камче Милчов и Милка Милчова, им сезаблагодарија на сите присутни за нивната поддршка и долгогодишна со...

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024
Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Компанијата Енергија доо која постои веќе 19 години на пазарот во Македонија на 09.04.2024 вторник во Винарија Кралица Марија Д.Капија го одржа најочекуваниот настан од HVAC индустријата во Македонија – Toshiba Carrier 2о24 годишна презентација. 

Пред повеќе од 150 учесници, партнери на компанија...

Како да ја зголемите технолошката ефикасност?
Како да ја зголемите технолошката ефикасност?

 

Новите технолошки решенија помагаат за автоматизација на производните процеси и ја подобруваат продуктивноста и квалитетот на производите. Модерните технологии го иновираат и подобруваат бизнисот и што е најважно ви помогнат да бидете пред конкуренцијата.

 

Ви ги претставуваваме нашите членови ...

Заменете ги старите прозорци и врати и намалете ги трошоците за енергија во домот
Заменете ги старите прозорци и врати и намалете ги трошоците за енергија во домот

 

Модерните прозорци имаат подобри изолациски својства, што значи дека во зима ќе имате потопол, а во лето посвеж дом.

Намалувајќи ја потрошувачката на енергија ќе имате помали сметки и активно ќе придонесувате за заштита на животната средина.

 

Побарајте уште денес понуда од нашите членови!

Што им е најважно на жените кога го реуредуваат својот простор?
Што им е најважно на жените кога го реуредуваат својот простор?

Секоја жена има свој специфичен вкус и изграден животен стил, па затоа жените секогаш точно знаат што сакаат, какви промени им се потребни и кога да ги реализираат. Жените знаат да бидат многу детални и конкретни и кога го реуредуваат својот простор, потребно им е да имаат доволно време за да направ...

REHAU Window Solutions ќе учествува на Fensterbau Frontale 2024 во Нирнберг
REHAU Window Solutions ќе учествува на Fensterbau Frontale 2024 во Нирнберг

REHAU Window Solutions ќе учествува на Fensterbau Frontale 2024 во Нирнберг и ќе покаже како индустријата ширум светот профитира од постојани иновации за индивидуални можности од еден извор. REHAU Window Solutions е All in One Partner. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.

Од 19 до 22 март, п...

Најдете нови предизвици
Најдете нови предизвици

 

Club Economy е најголемиот Б2Б портал на македонскиот пазар, кој ви помага полесно да дојдете до нови купувачи, но и до нови добавувачи.

Club Economy ќе ви помогне да најдете компании со кои ќе го проширите бизнисот, ќе имате поефикасна, побрза и поквалитетна понуда.

 

Ви ги претставуваме наши...

МАШИНИ ЗА ВАШЕТО ХОБИ, ЗАНАЕТ, МАЛ БИЗНИС ИЛИ ИНДУСТРИЈА
МАШИНИ ЗА ВАШЕТО ХОБИ, ЗАНАЕТ, МАЛ БИЗНИС ИЛИ ИНДУСТРИЈА

Модернизирањето на производствените процеси секако ја опфаќа и индустријата за обработка на материјали и сè повеќе рачната обработка се заменува со машинска. Алатките на занаетчиите се во голем дел модернизирани и работата е олеснета и автоматизирана. Фирмата Тримод Тим ги прати овие трендови и во с...