Filters
Пребарување
УНИКА доо
Е-пошта: unika@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Продажба на диететски и козметички производи - генерален увозник и застапник за производите на БИОФАРМ - Загреб за Македонија

Архитектонско студио УНИКА претставува унија од професионални и квалитетни експерти од сите области на архитектурата.

unika-biofarm-clubeconomy

КОЗМЕТИКА - ЗДРАВЈЕ - НЕГА

Продажба на диететски и козметички производи - генерален увозник и застапник за производите на БИОФАРМ - Загреб за Македонија

unika-biofarm-clubeconomy

АРХИТЕКТУРА - ГРАДЕЖНИШТВО

Архитектонско студио УНИКА претставува унија од професионални и квалитетни експерти од сите области на архитектурата.
 

Подетално за компанијата

КОЗМЕТИКА - ЗДРАВЈЕ - НЕГА

Компанијата УНИКА се занимава и со продажба на фармацевтски и козметички производи и додатоци во исхраната. Компанијата е генерален увозник, дистрибутер и застапник за производите на познатиот хрватски бренд БИОФАРМ - Загреб за Македонија.

Нашите производи може да ги најдете во ЗЕГИН, ЕУРО ФАРМ, и сите подобро снабдени аптеки во Р. Македонија, како и во дрогериите на DM.

Види повеќе
unika-biofarm-clubeconomy

БИОФАРМ

Biofarm е компанија основана во 1992 година, во Загреб, фокусирана на производство и дистрибуција на фармацевтски, козметичките производи и додатоци во исхраната. Сите овие години Biofarm работи врз развој на нови производи, со цел на пазарот да понуди производи со исклучително висок квалитет за прифатлива цена.

Производна програма на Biofarm се базира врз комбинација на научни и истражувачки програми, со традиционален пристап во употребата на лековитите билки. На тој начин придонесуваме за позитивен и здрав начин на живеење, во хармонија со природата. Во моментов Biofarm произведува 250 различни производи, кои се пласираат на пазарите во Хрватска, Босна и Херцеговина, Словенија, Косово, Шведска, Германија, Македонија и Црна Гора.

unika-biofarm-clubeconomy
unika-biofarm-clubeconomy

АРХИТЕКТУРА - ГРАДЕЖНИШТВО

Како регистриран и овластен архитект, Зоран Златев, во 2001 година го основа Друштвото за градежништво, трговија, проектирање и услуги – УНИКА доо.

УНИКА дизајнира и создава комплетни проекти, се во склоп со потребите и желбите на клиентите. УНИКА не е само архитектонско студио со високо квалификувани вработени, туку претставува унија од професионални и квалитетни експерти од сите области на архитектурата. Студиото УНИКА соработува со врвни архитекти и дизајнери од Македонија.

АРХИТЕКТОНСКО СТУДИО УНИКА

Сите елементи од процесот на изработка на проектот и неговата изградба, се во блиска интеракција помеѓу инвеститорот и компанијата, со што се создава естетски, ергономски и економски издржан објект. Флексибилната структура на архитектонското студио УНИКА овозможува создавање на проекти од секоја категорија и квадратура, односно многу повеќе од само брзо, ефикасно и комплетно организирање на волумен и простор.

Во зависност од комплексноста и волуменот на идниот објект, студиото УНИКА формира тим од главен архитект и соработници од сите области кои го водат проектот од самиот почеток до крајот. Секој проект го има истиот третман, внимание и контрола од страна на тимот на УНИКА во сите фази на изработка, што се должи на огромното искуство и големиот број изработени проекти во текот на изминативе 15 години.

Тимот, проектите, квалитетот и искуството на УНИКА постојано се зголемува, ги менува своите граници и погледи и го следи светскиот тренд, со што создава претпознатливи дела.

unika-biofarm-clubeconomy
unika-biofarm-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Вера Циривири бр. 6/10, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)32/389 525

Социјални медиуми

Лице за контакт

д.и.а. Зоран Златев


Мапа

Документи