ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
15 Прашања за Александар Георгиевски, менаџер на ММ Трејд Заштита

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Подобар од самиот себе, подобар од конкуренцијата.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Капитен на тимот, не секогаш само јас имам добра идеја.

Кој лик е поблизок до идеалниот менаџер: на татко или на војсководец?

Во зависност од ситуацијата, некогаш татко, некогаш војсководец. 

Може ли по default да се каже дека сите менаџери се „ворхохолици“?

Да

Се чуствувате ли и Вие така?  

Да 

Зголемениот адреналин од работењето под dead line притисокот за Вас е слатко задоволство или фрустрација?

Ако зависи директно само од мене е слатко задоволство, но, сепак, зависи и од ситуација до ситуација

Дали мислите дека имате поизразени натпреварувачки амбиции и колку тие се пресудни за успешноста на бизнисот?

Секој ден е натпревар со самиот себе

Конкуренцијата – пријател или непријател?

Пријател нормално, но има една изрека... непријателот секогаш нека ти биде поблиску од пријателот.

Омилено бизнис мото или народна мудрост на која често се потпирате?

Утрото е помудро од вечерта.

Како „пливате“ кога не сте менаџер, односно колку е цврста границата меѓу бизнисот и Вашето семејство?

Семејството на прво место, секогаш како мотив и поддршка. 

Во атмосферата на кој ресторан се чувствувате свој?

Ако може да бирам, тоа е домашна атмосфера со блиски пријатели. 

Страствено или пасивно следите спорт? Кој?

Страствено (колективни)... фудбал, ракомет, кошарка.

Филм или театар?

Блага предност на театарот. 

Книга за на плажа?

Арчибалд Кронин - Цитаделата

Како менаџер со искуство, една Ваша порака до идните менаџери...

И патоа од 1000 милји почнува со првиот чекор. 

Оставете коментар
Коментари
01.02.2019 00:06
Hello

For some bizarre reason, my previous message to you was not delivered according to a system generate email I have gotten back, so here goes again. It would be fab if you could acknowledge receipt.

As mentioned in my previous message, I would like to contribute one of my articles on cryptocurrency regulation in the UK that I have written during the course of the past few weeks. I used to work for a couple of big law firms in London and so I have a good handle on cryptocurrency law and I thought that my article would be interesting to your readers.

I am terribly sorry but I did not have much time to find royalty free images. It would be great if you could add a pretty picture to the blog post.

I have saved my article inside a Word document on my Google drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1_-tVDcJS3NjR1Tz0bnXse_TebOnhf5Nm?usp=sharing

I hope your readers will enjoy reading my guide.

I would be most grateful if you could send me a link to the guide once you have published it!

I can write a couple more articles as and when I get some more free time - it is crazy busy at work after all the festivities.

Have a great day!

Regards
Tony
05.02.2019 01:54
Good Morning

I hope you are well.

I would like to contribute to your blog one of the articles I have written on blockchain-based gun control.

I have saved the article on my google drive which you can find here:

https://drive.google.com/drive/folders/12vxe0Uo7O1Qzon2Yuj0AhGI3dxJaONIo?usp=sharing

I am sorry but I did not have any time to find any royalty free images so it would be fab if you could add some.

I will try to write up a few more articles on my gun collection as and when I get some free time!

I hope your readers enjoy reading my article. It would be great if you could send me a link once you have had a chance to put it up so that I could show it off to my friends haha!

Cheers

Tony
07.02.2019 03:04
Good Morning

I hope you are well.

I would like to contribute to your blog one of the articles I have written on blockchain-based gun control.

I have saved the article on my google drive which you can find here:

https://drive.google.com/drive/folders/12vxe0Uo7O1Qzon2Yuj0AhGI3dxJaONIo?usp=sharing

I am sorry but I did not have any time to find any royalty free images so it would be fab if you could add some.

I will try to write up a few more articles on my gun collection as and when I get some free time!

I hope your readers enjoy reading my article. It would be great if you could send me a link once you have had a chance to put it up so that I could show it off to my friends haha!

Cheers

Tony
08.02.2019 06:44
Hello

For some bizarre reason, my previous message to you was not delivered according to a system generate email I have gotten back, so here goes again. It would be fab if you could acknowledge receipt.

As mentioned in my previous message, I would like to contribute one of my articles on cryptocurrency regulation in the UK that I have written during the course of the past few weeks. I used to work for a couple of big law firms in London and so I have a good handle on cryptocurrency law and I thought that my article would be interesting to your readers.

I am terribly sorry but I did not have much time to find royalty free images. It would be great if you could add a pretty picture to the blog post.

I have saved my article inside a Word document on my Google drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1_-tVDcJS3NjR1Tz0bnXse_TebOnhf5Nm?usp=sharing

I hope your readers will enjoy reading my guide.

I would be most grateful if you could send me a link to the guide once you have published it!

I can write a couple more articles as and when I get some more free time - it is crazy busy at work after all the festivities.

Have a great day!

Regards
Tony
09.02.2019 06:12
Hello

For some bizarre reason, my previous message to you was not delivered according to a system generate email I have gotten back, so here goes again. It would be fab if you could acknowledge receipt.

As mentioned in my previous message, I would like to contribute one of my articles on cryptocurrency regulation in the UK that I have written during the course of the past few weeks. I used to work for a couple of big law firms in London and so I have a good handle on cryptocurrency law and I thought that my article would be interesting to your readers.

I am terribly sorry but I did not have much time to find royalty free images. It would be great if you could add a pretty picture to the blog post.

I have saved my article inside a Word document on my Google drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1_-tVDcJS3NjR1Tz0bnXse_TebOnhf5Nm?usp=sharing

I hope your readers will enjoy reading my guide.

I would be most grateful if you could send me a link to the guide once you have published it!

I can write a couple more articles as and when I get some more free time - it is crazy busy at work after all the festivities.

Have a great day!

Regards
Tony