Filters
Пребарување
НАВИКО ШИПИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

НАВИКО ШИПИНГ - еден од најголемите контејнерски превозници во
Југо-источниот балкански регион

- Поморски транспорт
- Копнен транспорт
- Авионски транспорт
- Железнички транспорт
- LCL / LTL
- Пристаништни услуги

ЕКСКЛУЗИВНО - Нов сервис преку бродската линија COSCO за контејнерски транспорт кон Македонија, Косово, Бугарија и Србија

ЕКСКЛУЗИВНО - Нов сервис преку бродската линија COSCO за контејнерски транспорт кон Македонија, Косово, Бугарија и Србија.

Новиот сервис е заснован на мултимодална достава односно:

  • Бродскиот дел од Далечен Исток до Пиреа пристаништето

  • Потоа од Пиреа железнички до нашиот терминал во Скопје

  • Од Скопје дистрибуција на контејнерите ширум: MK, KС, БГ, СРБ

Со овој нов сервис се скратува времето на патување за одприлика од 5 до 10 дена во компарација со Солунското пристаниште.

За повеќе информации контактирајте не.

Подетално за компанијата

НАВИКО ШИПИНГ

НАВИКО ШИПИНГ е една од првите приватни поголеми шпедитерски компании во Македонија. Оформена е како семејна компанија во 1996 година, со цел постојано да расте и да ги проширува своите услуги. Денеска НАВИКО ШИПИНГ порасна во една од најголемите контејнерски превозници во Југоисточниот дел на Балканскиот регион.

Како компанија сме ангажирани да им помогнеме на клиентите да го развиваат својот бизнис, без разлика дали тие се впуштаат во освојување нови пазари, истражуваат нови бизнис можности или се обидуваат да остварат раст на веќе развиените пазари. Ние се залагаме да им обезбедиме најдобра услуга, со најконкурентни цени, поддржана од нашиот искусен и најдобар во својата класа персонал, со одлични односи и бизнис вештини.

Navico-Shipping-clubeconomy

ПАРТНЕРСТВО

НАВИКО ШИПИНГ има развиено силно партнерство со неколку најпознати светски брендови во доменот на шпедицијата и транспортот, а исто така, соработуваме и со дел од компаниите кои се на листата Top Fortune Global 500. Во текот на годините на нашето постоење, помогнавме во дефинирањето на глобалната трговија на голем број клиенти, поставувајќи нови стандарди во услугите и совршеност на секој пазарен сервис.

Нашата филозофија и клучна стратегија е да ги поврземе и подобриме сите операции колку што е можно поблиску, со цел да обезбедиме оптимална синергија и да постигнеме додадена вредност во услугите што ги нудиме на нашите клиенти.

Navico-Shipping-clubeconomy

УСЛУГИ НА НАВИКО ШИПИНГ

  • ПОМОРСКИ ТРАНСПОРТ

  • КОПНЕН ТРАНСПОРТ

  • АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ

  • ЖЕЛЕЗНИЧКИ ТРАНСПОРТ

  • LCL / LTL

  • ПРИСТАНИШТНИ УСЛУГИ

Види повеќе
Navico-Shipping-clubeconomy
Ние им помагаме на клиентите да го развијат
својот бизнис!
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Кирил и Методиј бр. 50, 6-ти спрат,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа