Filters
Пребарување
КОНТРОЛ ЦЕРТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

КОНТРОЛ ЦЕРТ е овластено и акредитирано тело за сертификација на производи, процеси и услуги специјализирано за контрола на фабричко производство на градежни производи.

Усогласување со Законот за заштита на личните податоци, што е задолжително за сите правни лица

 Покрај сертификацијата на градежни производи КОНТРОЛ ЦЕРТ врши сертификација и на најпопуларните ISO стандарди:

- ISO 9001:2015 - Систем за управување со квалитет
-
ISO 14001:2015 - Систем за управување со животна средина
- ISO 45001:2018 - Систем за управување со здравје и безбедност при работа
-
ISO 27001:2017 - Систем за управување со безбедност на информаци
-
ISO 50001:2018 - Систем за управување со енергија
-
ISO 20000-1:2018 - Информациска технологија. Управување со услуги
-
ISO 13485:2016 - Медицински средства - Систем за управување со квалитет во индустрија на медицински уреди
-
ISO 22000:2018 - Систем за управување со безбедноста на храната – барања за сите организации вклучени во синџирот на храната
-
HACCAP - Систем за анализа на опасности и критични контролни точки

Подетално за компанијата

КОНТРОЛ ЦЕРТ

КОНТРОЛ ЦЕРТ е овластено акредитирано тело за сертификација на најпопуларните ISO стандарди, овластено и акредитирано тело за сертификација на производи, процеси и услуги кое се бави со контрола на фабричко производство на градежните производи според Закон за градежни производи за систем на оцена 2+ и за GDPR - заштита на лични податоци.

Усогласување со Законот за заштита на личните податоци

Избегнете ги високите казни предвидени со Законот за заштита на лични податоци. Усогласување со Законот е задолжително за сите правни лица.

Нашата услуга опфаќа:

• Мапирање на процеси, утврдување на ризици, ГАП анализа, како и изработка на план со утврдени чекори и рокови

• Усогласување на постоечките интерни акти со Законот и подзаконските акти

• Изготвување на потребна документација за усогласување со законската регулатива. Целосна проверка на системот за информациска технологија и видео надзор

• Детална проверка за степенот на усогласеност со извештај од проверката

• Одржување на системот

• Офицер за заштита на лични податоци

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Даме Груев бр. 3/4-11, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Даниел Трајковиќ


Мапа