Filters
Search
ARSO PUMP

Main occupation

Компанијата АРСО ПУМП се занимава со производство на:

- Преточни пумпи со двојна мембрана
- Дозир пумпи
- Опрема за полнење
- Системи за дозирање на боја

Генерален застапник за брендот ZEHNDER PUMPEN, Германија 

ARSO PUMP

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Orce Nikolov 174, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person

Stefan Arsovski


Map

Documents