Filters
Пребарување
ЈУКАН ПЕТРОЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Увоз и дистрибуција на SHELL мазива.
Компанијата YUCAN PETROL е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија.
Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки
YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди

Подетално за компанијата

YUCAN PETROL

YUCAN PETROL доо е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија од 1994 година. Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки.

SHELL – овите производи ги задоволуваат сите најнови европски и светски стандарди за средствата за подмачкување, вклучувајќи ги и најстрогите еколошки барања за зачувување на природната околина.

yukan-petrol-clubeconomy
yukan-petrol-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

YUCAN PETROL во секое време располага со доволен обем на количини на лагер од сите групи моторни и индустриски масти и масла, во магацинскиот простор на Ул. Борис Трајковски бр. 112 (поранешна Првомајска бб).

Веруваме дека нашиот асортиман, кој всушност го сочинуваат производи на една од најголемите светски компании во петрохемиската индустрија, и нашата професионалност ги задоволува потребите и барањата на нашите клиенти, во однос на врвниот квалитет и уредната и навремена достава.

CYCLON маслата повторно на македонскиот пазар!

YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата на CYCLON маслата, ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди. CYCLON маслата нудат сигурност, брзина, безбедност... И сето тоа за прифатливи цени, приспособени за македонскиот пазар.

yukan-petrol-clubeconomy
yukan-petrol-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Пиринска бр. 48/4, 1000 Скопје
Ул. Борис Трајковски бр. 112 (поранешна Првомајска бб) - Магацин
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Илија
Г-дин Дојчин


Мапа

Документи

SHELL PREMIUM ANTIFREEZE LONGLIFE CONCENTRATE 774 D-F

SHELL PREMIUM ANTIFREEZE LONGLIFE CONCENTRATE 774 D-F

Преземи