Filters
Пребарување
ВРАШТИЧАНКА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВРАШТИЧАНКА се занимава со производство на разни видови конци и предива од:

- Памук
- Полиестер
- Ј
ута
- П
олипропилен

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Компании од областа на текстилот, тутунска индустрија, свеќари, земјоделски аптеки, мелници, производители на сточна храна, производители на чаеви, месна индустрија...

ВРАШТИЧАНКА дооел

Подетално за компанијата
vrasticanka-clubeconomy

Памучни Конци

Памучни предива од тип Open End , Ring Carded во состав 100% памук и мешавини со полиестер ,регенериран памук како и 100% органски памучно предиво.

Дознај Повеќе
vrasticanka-clubeconomy

Полиестерни Конци

100 % полиестерно предиво од нумерација Nm 20/1 во полиестерно нормална бела боја.
 

Дознај Повеќе

Подетално за компанијата

 
Производство на разни видови на конци и предива

ВРАШТИЧАНКА

 

Компанијата ВРАШТИЧАНКА дооел Радовиш, постои од 1991 година и се занимава со производство на повеќе видови предива и конци од памук, полиестер, јута.

Производите што ги произведува ВРАШТИЧАНКА дооел се употребуваат користат како: конец за нижење (сушење) тутун, конец за пакување чаеви, конец за шиење вреќи, фитил за свеќи, конец за сушење на месни производи, јутен конец за различни намени...

Во текстилната индустрија нудиме предива од 100 % полиестер, 100% памук, како и предива во повеќе различни соодноси на памук и полиестер.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Вардарска бр. 60, 2420 Радовиш
Град: Радовиш
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Дејан Јованов


Мапа