Filters
Пребарување
ВЕНЕЦИЈА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ВЕНЕЦИЈА - Издавачка куќа, печатница и книжарница

НОВО 
- Турско - Mакедонски речник 

- Македонско - Tурски речник
- Тетратки

Увоз и продажба на покани за свадби SEDEF

Подетално за компанијата

ИЗДАВАЧКА КУЌА

ВЕНЕЦИЈА

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Иво Лола Рибар бр. 84, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Данче Цецова


Мапа