Filters
Пребарување
ВАСЛИН
Е-пошта: info@vaslin.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВАСЛИН се занимава со продажба на машини и опрема за чистење и одржување на хигиената во индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии, трговски центри, плоштади, улици, дворови…
Овластен застапник за Македонија за:

* KRANZLE, Германија - машини за перење под висок притисок
* COLUMBUS, Германија - машини и правосмукалки за чистење на сите видови подови
* AVANT, Финска - мултифункционални машини за сите дејности
* DELFIN, Италија - индустриски правосмукалки со специјална намена
* Професионални рачни алати, прибор и опрема за чистење
* Хемиски средства - детергенти за чистење и одржување на хигиената

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение.
Врз основа на заедничката констатација, составуваме понуда за Вашите потреби

Подетално за компанијата

Продажба на професионални машини и опрема за чистење

Долги години ВАСЛИН е на врвот на регионалниот пазар кога станува збор за машини за чистење. Имаме богат асортиман на професионални производи за чистење.

Основани во 2000 година, ВАСЛИН денес претставува симбол за квалитет, доверба и непристрасна послепродажна поддршка. Нашата мисија е да ги откриеме вашите проблеми со хигиената и заеднички да изнајдеме најсоодветно решение. Затоа, ВАСЛИН соработува со најреномирани производители на најразлични машини и опрема за хигиена од Германија и Италија.

vaslin-clubeconomy
vaslin-clubeconomy

Ние постоиме за да ви овозможиме ефикасно и квалитетно решавање на проблемите со хигиената, а вашата доверба е наша движечка сила. Не двоумете се да го контактирате нашиот тим на професионалци и да им поставите било какво прашање во областа на хигиената, тие секогаш се подготвени да одговорат на вашите барања.

Ви ги нудиме најквалитетните машини за чистење на тврди подови, професионални и индустриски правосмукалки, машини за перење под висок притисок со топла и студена вода, машини за хемиско чистење на тапацир, потребната рачна опрема, хигиенски колички и средства за чистење.

Овластен сервис ВАСЛИН дооел

Како овластен сервисен центар за COLUMBUS, KRANZLE, STEAM ITALY, STAR и BLANCUS, ВАСЛИН се гордее со својата репутација за квалитет и доверливост. Нашата експертиза достигнува многу повеќе од тој престиж. Со долгогодишно искуство во поправка на различни модели на машини, имате поддршка за сите проблеми.

Нашата понуда не завршува тука. Обезбедуваме голема палета на резервни делови за машини од различни брендови. Посветеност на ВАСЛИН кон високите стандарди на услуги гарантира дека брзо ќе ги решиме сите потенцијални предизвици. Што се однесува до цените, не грижете се.

Гарантираме дека одржувањето и поправките ќе бидат финансиски прифатливи за вас.

vaslin-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Климент Охридски бр.282, 2400 Струмица
Село Босилово бр. 145,
2431 Босилово, Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа