Filters
Пребарување
ВАРДАРЕЦ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Mлекарницата ВАРДАРЕЦ е лоцирана во југоисточниот дел на Македонија, во село Удово. Се занимава со откуп на млеко и производство на 100 % природно сирења и кашкавал.

- Кравјо сирење
- Овчо сирење
- Козјо сирење
- Мешано сирење 
- Кравји кашкавал
- Мешан кашкавал
- Кравја урда

КОЈ ПРОБАЛ, ЗНАЕ!

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Маркети, ресторани, пицерии

Подетално за компанијата

Млекарницата ВАРДАРЕЦ е лоцирана во југоисточниот дел на Македонија, во селото Удово. Се занимава со откуп на млеко и производство на 100 % природно сирење, кашкавал и урда. Млекарницата е успешна приказна на еден семеен бизнис кој континуирано се развива и чии производи веќе се пласираат во повеќе синџири на маркети во Македонија, како и во други помали продавници.

vardarec-clubeconomy
vardarec-clubeconomy

Млекарницата ВАРДАРЕЦ е во сопственост на семејството Кавазови од Удово и денес веќе има 25 години традиција. Клучот на успехот на оваа млекарница е во воспоставувањето долгорочна соработка со локалните сточари кои произведуваат млеко во исклучително чиста средина, главно со природна паша на кравите, овците и козите, а потоа квалитетното млеко се преработува со висока технологија, по највисоки стандарди. Резултатот е производство на 100 % природно сирење, кашкавал и урда, со препознатлив вкус и одличен квалитет.

Последната инвестиција на Млекарницата ВАРДАРЕЦ е новиот производствен погон кој се наоѓа во Индустриската зона во Јосифово. Новиот објект е веќе во фукција, во него се работи со најсовремена опрема и технологија, а капацитетот на производството е зголемен за повеќе од 400 проценти.

vardarec-clubeconomy
vardarec-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

• Кравјо сирење

• Овчо сирење

• Козјо сирење

• Мешано сирење 

• Кравји кашкавал

• Мешан кашкавал

• Кравја урда

КОЈ ПРОБАЛ, ЗНАЕ!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Удово, 2460 Валандово
Град: Валандово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Трајче Кавазов


Мапа