Filters
Пребарување
ТЕТРА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕТРА се занимава со увоз и трговија на:

- Опрема за греење
- Опрема за климатизација, вентилација
- Опрема и материјали за водовод и канализација од компаниите: hakan PLASTIKVAG Armaturen Gmbh+GF+VIKING JOHNSON 
- Обновливи извори на енергија
Увозници сме на пумпи од програмата на WILO, како и на комплетната програма од производителите: IMI InternationalPneumatex и TA.

Подетално за компанијата

ТЕТРА

ТЕТРА дооел е трговска компанија во приватна сопственост, основана во 2005 година. Основна дејност на тетра е продажба и дистрибуција на опрема и инсталациони материјали за градежништвото, пред се, во доменот на греење, ладење, климатизација и водовод.

Види повеќе
tetra-clubeconomy

ШИРОК АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ

Располагаме со комплетен и широк асортиман на производи. Увозници сме на пумпи од програмата на WILO, како и комплетната програма од производителите IMI International, Pneumatex и TA.

На потенцијалните купувачи им нудиме техничка помош и сугестии при изборот на материјалите, а им препорачуваме и квалитентни проектанти и изведувачи на инсталациите.

Обезбедуваме и превоз на опремата до објектот за изведба.

tetra-clubeconomy
tetra-clubeconomy

ГРЕЕЊЕ

 • • Котли: котли на цврсто гориво, котли на електрична енергија, котли на течно гориво

 • • Опрема за котларници

 • • Радиатори и цевни регистри

 • WILO пумпи

 • • Арматура

 • • Цевки и држачи

 • • Фитинг за цевки

 • • Баланс вентили

 • • Разделни кутии и колектори

 • • Сунгереста изолација

 • • Споен и заптивен материјал

tetra-clubeconomy
tetra-clubeconomy

КЛИМАТИЗАЦИЈА И ВЕНТИЛАЦИЈА

 • • Чилери, топлотни пумпи

 • • Вентилоконвектори

 • • Рекуператори

 • • Клима комори

 • • Вентилатори

 • • Решетки

ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНЕРГИЈА

Соларни бојлери и соларни колектори

 • • Соларен бојлер од INOX-Centroemtal

 • • Соларен бојлер од челик

 • • Сончеви колектори

 • • Соларна група

tetra-clubeconomy

ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Кузман Јосифовски бр 84,
7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа