Filters
Пребарување
ТЕХНО АУТО дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕХНО АУТО е една од водечките компании во областа греење и климатизација

- Опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација 
- Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и климатизација
- Греење на пелети, котли и камини на пелети со врвен квалитет 
- Радијаторско греење
- Топлински пумпи, чилери, вентилконвектори (фенкојлери)
- Соларни системи
- Калорифери
- Редовно одржување и сервис на опрема за греење, ладење и климатизација
Резервни делови за градежни машини 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни компании, проектанти и компании за изведба на греење, климатизација и вентилација
Сопственици и корисници на комерцијални објекти
Соработници за продажба на опрема од нашиот продажен програм, продавници и индивидуални дилери

ТЕХНО АУТО дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТЕХНО АУТО - ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА

Компанијата ТЕХНО АУТО е една од водечките компании од областа греење и климатизација, која повеќе од 27 години активно работи на македонскиот пазар и ги нуди следниве производи и услуги:

 • • Опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација

 • • Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и климатизација

 • • Греење на пелети, котли и камини на пелети со врвен квалитет

 • • Радијаторско греење

 • • Инсталации за греење на пелети

 • • Топлински пумпи, чилери, вентилконвектори (фенкојлери)

 • • Соларни системи

 • • Калорифери

 • • Редовно одржување и сервис на опрема за греење, ладење и климатизација

tehno-auto-clubeconomy
tehno-auto-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Сите производи од продажната програма на ТЕХНО АУТО се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од најпрестижните европски и светски институти за испитување и потврдување на квалитетот и исправноста на производите.

Види повеќе *Exclusive item on Wrapboostrap Marketpalce

БРЕНДОВИ И ПРОИЗВОДИ

Брендови и производи од широката палета на ТЕХНО АУТО, за кои што сме генерални застапници:

 • • THERMOFLUX – котли и камини на пелети, котли на дрва и цврсто гориво

 • • PEKPAN – Радијатори

 • • SISARKA, SPARROW– Пелети со висок квалитет EN PLUS А1 и А2 Класа

 • • RHOSS S.p.a Italy – Топлински пумпи, чилери, клима комори, вентилконвектори (Фенкојлери)

 • • BPS - Калорифери

 • • KOSTOPOULOS RADIALAN – Котли на нафта и гас

 • • ECOFLAM – Горилници (бренери) на нафта, гас, комбинирани горилници

 • • ECOMAX – Котли на нафта и гас

 • • ALISEO GROUP / EDEN Italy – Фенкојлери (парапетни, касетни, плафонски, каналски)

 • • K-FLEX – Термо изолација (цевка и ролна)

 • • VALSIR – Алупласт цевки

 • • ITAP – Вентили, спојки, фитинг

tehno-auto-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јане Сандански бр. 9а
ТЦ 13 Ноември, лок. 16, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Огненка Георгиевска


Мапа

Документи

Vivax Каталог Клима Уреди и Мултисплит системи 2022

Vivax Каталог Клима Уреди и Мултисплит системи 2022

Преземи
Vivax Каталог Топлински Пумпи 2022

Vivax Каталог Топлински Пумпи 2022

Преземи
Ecoflam Maior горилници на лесно масло

Ecoflam Maior горилници на лесно масло

Преземи
Ecoflam Max горилници на лесно масло

Ecoflam Max горилници на лесно масло

Преземи