Filters
Пребарување
С.С.А.

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата С.С.А работи во подрачјето на:
- Хидраулична опрема
- Резервни делови за хидраулика
- Резервни делови за градежна механизација
- Заптивна технологија

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

Подетално за компанијата

ССА Скопје

ССА Скопје е македонска фирма која работи на подрачјето на хидраулична опрема, резервни делови за хидраулика и машини, заптивна технологија. Компанијата егзистира и успешно работи веЌе 16 год.

ssa-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Главна цел на компанијата е ефикасно и брзо да ги задоволи потребите на нашите коминтенти со хидраулична опрема, резервни делови за хидраулични машини, заптивна технологија итн:

  • • Резервни делови за градежна механизација: WABCO,P&H, IR, CAT, O&K, Komatsu, Liebherr, Terex, Atlas Copko, Bucyrus Erie, Sandvik, JCB, Demag и останати

  • • Резервни делови за хидраулични пумпи и вентили: Ponar, Vickers, Bosch-Rexroth, Denison, Sauer, Linde, Hamworthy и други;

  • • Редуктори и резервни делови за редуктори по Vulkan, Flender и други;

  • • Хидраулични и пнеуматски заптивки од различен тип, материјал, димензии, за секаков тип лесна и тешка индустрија;

  • • Резервни делови од програмата на ESCO: корпи, заби итн.

  • • О-прстени од различен тип, материјал;

  • • Други производи од гума, гума-метал и метални заптивки

  • • Манометри за хидраулика од 0-600 бар

  • • Лагери SKF; Timken; FAG; NSK; INA

Работиме и на бившите ЈУ простори. Со задоволство можеме да кажеме дека многу компании во и надвор од Македонија не избраа нас за свои бизнис партнери.

ssa-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Народен фронт бр. 3-3/22,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Спиро Смокварски


Мапа

Документи