Filters
Пребарување
СИМПЕРИС ДООЕЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СИМПЕРИС се занимава со производство на ХАРТИЕНА АМБАЛАЖА

- Хартиени кеси за леб, бели печива, сендвичи
- Хартија во формат, хартија за пакување бурек
- Хартија со ПВЦ фолија за месо, сувомесни производи
- Кеси со рачка

Подетално за компанијата

Компаниите СИМПЕРИС дооел и СИМ КОМПАНИ доо и двете од Струмица се занимаваат со производство на хартиени кеси за пакување леб, бели печива, багети, сендвичи... Потоа произведуваме хартија сечена во формат за пакување на бурек, хартија со ПВЦ фолија за пакување на месо и сувомесни производи, кеси за апетисани и аптекарски кеси.

simperis-clubeconomy
simperis-clubeconomy

СИМПЕРИС продава и кеси со рачка, во повеќе димензии, кои се употребуваат за:

• достава на храна (delievery)

• како бутик кеси

• кеси за маркети (со ваше лого)
(26x17x32, 32x17x28, 32x16x39, 32x16x35)

Крафт хартијата е добиена од целулоза со сулфатна постапка каде при финалниот процес на календрација се добива компактна хартија со еднострана глазирана порвшина. Оваа хартија е практична при пакување на жешки и делумно масни производи, паропропусна е и не ги задушува производите. Погодна е за пакување леб, сендвичи, печива, погачи...

simperis-clubeconomy
simperis-clubeconomy

Сите материјали што ги употребуваме за изработката на овие производи (хартија, фолија, лепила, боја), како и финалниот производ се одобрени од Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија и ги исполнуваат условите за безбедност и контакт со храна.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Благој Мучето бр. 15, (книжарница Култура), 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ѓорѓи, Томе


Мапа