Filters
Пребарување
СЕМЕРИНГ МГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СЕМЕРИНГ МГ се занимава со производство и продажба на производи од микропореста гума и профили, инженерска пластика, гуменотехнички производи

- Заптивки
- Семеринзи
- Манжетни
- „O“ прстени
- Одбојници
- Стабилизатори
- Транспортни ваљачиња
- Вентили
- Амортизери
- Мембрани

Подетално за компанијата

Компанијата СЕМЕРИНГ МГ се занимава со производство и продажба на производи од микропореста гума и профили, инженерска пластика, гуменотехнички производи кои наоѓаат примена во машинската индустрија, електро и електронската индустрија, градежништвото, рударството, автомобилската индустрија, индустријата за храна и пијалаци...

semering-clubeconomy

Нашата ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА опфаќа:

- Заптивки

- Семеринзи

- Манжетни

- „O“ прстени

- Одбојници

- Стабилизатори

- Транспортни ваљачиња

- Вентили

- Амортизери

- Мембрани

semering-clubeconomy
semering-clubeconomy

Со искуството што го стекнавме во досегашното работење и машинскиот парк со кој располагаме, можеме да изработиме и ДЕЛОВИ ПО НАРАЧКА за секаква намена, во повеќе техники:

- Гума

- Гума метал

- Гума пластика

И од следниве МАТЕРИЈАЛИ

- НБР

- СБР

- Силикон

- Витон

- Неопрен

- Полиуретан

- Прехрамбена гума

semering-clubeconomy
semering-clubeconomy

Во РАЗЛИЧНИ БОИ:

- Црна

- Бела

- Црвена

- Зелена

- Сина

- Жолта

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 206 бр. 4, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа