Filters
Пребарување
СЕМЕНАРСТВО ПРОМЕТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СЕМЕНАРСТВО ПРОМЕТ се занимава со:

- Производство, доработка и промет на семенски материјали (семиња за пченица, јачмен, просо и сточен грашок, преку договор со одредени фирми)
- Доработка на семе за јачмен, просо и сточен грашок
- Продажба на семиња за фуражни растенија, градинарство, ѓубрива, пп везиво, саксии, субстрати, тревни смеси, семиња за цвеќе и други земјоделски репроматеријали
- Доработка на житни и градинарски култури во магацините во Маџари - Скопје и Свети Николе

Дистрибуција на производите во земјоделските аптеки низ Македонија (опслужуваме повеќе од 150 земјоделски аптеки) и продажба преку сопствените дисконти во Скопје и Струмица.

СЕМЕНАРСТВО ПРОМЕТ дооел

Подетално за компанијата

ПАРТНЕРИ

Подетално за компанијата

 
семенски материјали

СЕМЕНАРСТВО

 

Почетоците на компанијата СЕМЕНАРСТВО датираат уште од далечната 1979 година и од тогаш цело време се занимава со дистрибуција и продажба на семенски материјали. Располагаме со одличен тим кој брои 10 вработени, меѓу кои има еден магистар на земјоделски науки, еден магистрант на земјоделски науки и четири агроном инженери.

ФАКТИ ЗА СЕМЕНАРСТВО

• Временскиот интервал од нарачка до испорака се движи од 1 до 20 часа, во зависност од локацијата за испорака

• Производите што СЕМЕНАРСТВО - ПРОМЕТ ги продава се подобри од останатите понудени на пазарот, поради тоа што увезуваме и дистрибуираме хибриди и сорти со докажан квалитет. Тие се селектирани и наменети за одгледување во нашите климатски услови и со наши технологии на одгледување

• Секој земјоделец треба да купува од СЕМЕНАРСТВО - ПРОМЕТ затоа што фирмите кои го застапуваме се со највисок светски рејтинг, докажан во целиот свет

• Семињата што го продава СЕМЕНАРСТВО - ПРОМЕТ ги имаат сите можни сертификати за квалитет

• СЕМЕНАРСТВО - ПРОМЕТ врши продажба и дистрибуција на речиси сите земјоделски аптеки, оранжерии и индивидуални земјоделци и цвеќари.

ДЕЈНОСТИ

• Производство, доработка и промет на семенски материјали (семиња за пченица, јачмен, просо и сточен грашок, преку договор со одредени фирми)

• Доработка на семе за јачмен, просо и сточен грашок

• Продажба на семиња за фуражни растенија, градинарство, ѓубрива, пп везиво, саксии, субстрати, тревни смеси, семиња за цвеќе и други земјоделски репроматеријали

• Доработка на житни и градинарски култури во магацините во Маџари - Скопје и Свети Николе

Дистрибуција на свои производи во земјоделските аптеки низ Македонија (опслужуваме повеќе од 150 земјоделски аптеки) и продажба преку сопствените дисконтите во Скопје и Струмица.

ПРОИЗВОДИ

Семиња за градинарски култури
semenarstvo-clubeconomy
Семиња за житни култури
semenarstvo-clubeconomy
Ѓубрива
 
semenarstvo-clubeconomy
Трева
 
semenarstvo-clubeconomy
Тресет
 
semenarstvo-clubeconomy
Амбалажа
 
semenarstvo-clubeconomy
Градинарски кеси
 
semenarstvo-clubeconomy
Цвеќиња
 
semenarstvo-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1640 бр. 3, Маџари, 1040 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2527 738

+389 (0)2/2522 615

+389 (0)34/325 506 - Струмица

+389 (0)32/443 304 - Амзибегово, Свети Николе 

+389 (0)2/2527 735

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи