Filters
Пребарување
РОСАЛ ДС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РОСАЛ ДС се занимава со производство на кондиторски производи

- АЛВА: Бела алва, Алва со чоколадо, Алва со кикирики, Измирска алва
- ГРИСИНИ
- ЛОКУМ, Чоколокум
- КИКИРИКИ
- ТААН

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

Подетално за компанијата

РОСАЛ ДС

Компанијата РОСАЛ ДС е семеен бизнис основан во Неготино. Компанијата започна со работа во 1999 година со производство на алва, но со текот на годините производство се прошири со други производи, како локум, кикирики, таан, чоколокум и грисини со сусам. Интеракцијата на оригиналниот рецепт и долгогодишното искуство се главната причина за неверојатниот вкус на нашите производи.

Види повеќе
rosal-ds-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

РОСАЛ ДС секогаш поставува високи цели поврзани со квалитетот и економската ефикасност во производството кои ги исполнуваат законските и потрошувачките барања. Примарна обврска ни е да го следиме производниот процес кој не дозволува никакви компромиси со квалитетот. Деловните односи со нашите партнери се изградени врз основа на доверба, толеранција и услови за трајни партнерства.

rosal-ds-clubeconomy

HACCP И ISO СТАНДАРДИ

Исто така, во процесот на производство се вклучени HACCP и ISO стандардите. Нашите производи се добро познати на македонскиот пазар, но исто така, правиме обиди и за нивен извос и поголемо присуство и во останатите држави на Балканот и во Европа. Главната цел на компанијата е одржлив раст, освојување на нови пазари и проширување на асортиманот на производи.

rosal-ds-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Долни Дисан, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Љупчо Ставров


Мапа