Filters
Пребарување
РИГО-РЕТЕКС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РИГО-РЕТЕКС се занимава со:

Продажба на сите видови индустриски машини за шиење, автомати, опрема за пеглање и фиксирање, машински игли, оргинални резервни делови, софтвер.
Генерален увозник и дистрибутер на JUKI машините за шиење.
Машини за везење, конци, игли, софтвер, сублимација и пресликувачи, ласерски системи

РИГО-РЕТЕКС доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Генерален увозник и дистрибутер на JUKI машините за шиење

РИГО-РЕТЕКС

 

Компанијата РИГО-РЕТЕКС е основана 2013 година, со здружување на две реномирани компании: РИГО - Словенија и РЕТЕКС - Македонија. Ние сме генерален увозник и дистрибутер на JUKI машините за шиење, но во нашата програма се опфатени и сите останати марки на машини за шиење и опрема.

Воедно, продаваме опрема за пеглање, машини за кроење, како и резервни делови , игли, конци и помошни материјали. Продаваме и машини за везење, ласерски системи, софтвер, сублимација, пресликувачи…
 
 

РИГО-РЕТЕКС доо, покрај на македонскиот пазар, има остварено добри бизнис релации и на пазарите од бившите ЈУ-републики. Нашиот рејтинг постојано се зголемува, бидејќи основното мото на фирмата ни е да обезбедиме квалитетна услуга.
 

На нашите клиенти се обидуваме во секое време да им обезбедиме квалитет, техничка експертиза и да ги задоволиме сите нивни барања. Тие мора да бидат задоволни. На сите со кои соработуваме, се обидуваме да им го пренесеме нашето искуство, што го стекнавме со текот на годините.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Енгелсова бр. 17, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)32/385 285

+389 (0)32/385 485

+389 (0)70/387 630 - Александар Колев

Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Колев


Мапа

Документи