Filters
Пребарување
PАМ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РАМ е специјализирана за производство на графитни производи:

- Графитни плочки
- Графитни четкици
- Држачи за четкици

Подетално за компанијата

 
производство на графитни производи

РАМ доо – Скопје

 

Компанијата РАМ доо – Скопје е единствениот македонски производител на графитни производи. Ние сме претпријатие структурно стриктно специјализирани во оваа област, со повеќе од 25 години работно искуство. Стриктната специјализација придонесе да обезбедиме максимален квалитет на нашите производи и да изградиме име на кое може да му се верува, што од година во година постојано го потврдуваме на пазарот.

Денес РАМ има оформено широка палета на производи, која според барањата на потрошувачите перманентно ја зголемуваме, користејќи исклучиво најквалитетен графит, за да можеме да испорачаме квалитетен и максимално сигурен производ.

Производи:

  • • Сите видови графитни четкици

  • • Држачи за четкици

  • • Графитни ламели

  • • Графитни лизгачи

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бб, (Стакларница), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа