Filters
Пребарување
РАФИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РАФИ се занимава со продажба на:

- Адитиви за храна 
- Адитиви, опрема и стручна поддршка за галванизација
- Хемиски производи

СЕРТИФИКАТИ

ISO 22000 : 2005

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Фирми на кои им се потребни било какви видови адитиви и хемиски прозводи

Подетално за компанијата

 
Професионализам уште од 1995!

РАФИ

 

Компанијата РАФИ - Струга е основана во 1995 година како резултат на долгогодишно искуство во областа на прехранбената индустрија и во доменот на продажба на опрема и давање стручна поддршка за галванизација.

Фирмата во секој момент има на располагање квалитетни хемиски производи од реномирани светски брендови, со што се гарантира квалитетот на производите, но и нивните поволни цени.

РАФИ - Струга, покрај широкиот спектар на хемикалии, на своите клиенти им нуди и експертска помош во форма на совети и техничка помош за време на процесот.

Можеме да ви понудиме хемикалии во овие области:

 • Прехранбена индустрија​

 • Материјали за галванизација

 • Индустриски хемикалии

Компанијата одржува долгогодишна соработка со реномирани фирми од регионот, што укажува на сериозноста и професионалноста на оваа фирма.

ПРОДУКТИ

Материјали за галванизација

 • • Zink chloride

 • • Kalium chloride

 • • Boric acid

 • • Gloss additives

 • • Zink oxide

 • • Zink anodes

 • • Nickel sulfate

 • • Nickel chloride

 • • Na-hypophosphite

 • • Nickel anodes

 • • Nickel gloss additives

 • • Copper sulfate

 • • Copper cyanide

 • • Kalium cyanide

 • • Copper gloss additives

 • • Copper anodes

 • • Chromic acid

 • • Chromic additives

 • • Silver cyanide

 • • Kalium gold cyanide

 • • Silver, Gold gloss additives

 • • Phosphate agents

 • • Non cyanide silver electrolyte

 • • Non cyanide copper electrolyte

 • • Cu, Ms, Ag, Au Patina agents

 • • Neutral cleaner

 • • Electro plus cleaner

 • • Electrochemical cleaner

 • • Liquid cleaner

 • • Hot deep galvanic cleaner

 • • Zink powder

 • • PP anode bags

 • • Titan baskets

 • • Titan baskets

 • • Titan hooks

 • • Diatomic agent

 • • Activated carbon - powder

 • • Activated carbon - granule

 • • Porcelain heaters

 • • Teflon heaters

 • • Filtering pumps

 • • pH meters

 • • Temperature meters

Адитиви за храна

 • • Vitamin C

 • • Vitamin B1

 • • Vitamin B2

 • • Vitamin B6

 • • Ca-pantotenate

 • • Niacin

 • • Folic acid

 • • Biotin

 • • Xanthan gum

 • • CMC

 • • Guar gum

 • • Agar agar

 • • Citric acid – mono

 • • Citric acid – anhydride

 • • Sodium citrate

 • • Potassium citrate

 • • Aspartame

 • • Acesulfam - K

 • • Sodium saccharine

 • • Sodium cyclamate

 • • Dextrose

 • • Glucose

 • • Fructose

 • • Sorbitol – powder

 • • Sorbitol – liquid

 • • Sorbic acid

 • • Potassium sorbate

 • • Sodium benzoate

 • • Methyl paraben

 • • Propyl paraben

Индустриски хемикалии

 • • Sodium hexameta phosphate

 • • Sodium tripolyphopshate

 • • Diammonium phosphate

 • • Potassium Iodate

 • • Potassium Iodide

 • • Monosodium glutaminate

 • • Sodium hydroxide

 • • Potassium hydroxide

 • • Sodium molibdate

 • • Molybdenum disulfide

 • • Ammonium sulfate

 • • Ferro sulfate

 • • Mono sodium phosphate

 • • Tri sodium phosphate

 • • Tetra sodium pyrophosphate

 • • Phosphoric acid

 • • Formic acid

 • • Zinc sulfate

 • • EDTA acid

 • • EDTA salts

 • • Al - powder

 • • Cu - powder

 • • Ni - powder

 • • Potassium chloride

 • • Hydrochloric acid P.A.

 • • Nitric acid P.A.

 • • Sulfuric acid P.A.

 • • Magnesium sulfate

 • • Magnesium chloride

 • • Zink sulfate

 • • Zink stearate

 • • Calcium chloride

 • • Sodium borate

 • • 1,4 Butan diol

 • • Benzo triazol

 • • Tiourea

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маркс Енгелс бр.10, 6330 Струга
Град: Струга
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Абдула Салкоски
Селим Салкоски


Мапа

Документи