Filters
Пребарување
РАБУШ ПЛАСТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РАБУШ ПЛАСТ се занимава со:
Производство и монтажа на ПВЦ и алуминиумска столарија со највисок квалитет

Во нашата понуда е опфатена комплетната производна програма, кога е градежната столарија во прашање, на најеминентните светски компании во оваа област: REHAU и Alumil, при што посебен акцент е ставен на енергетски ефикасните решенија.

Изработуваме ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати во сите можни варијанти, со стандардни и нестандардни димензии. РАБУШ ПЛАСТ работи во согласност со најсовремените светски норми и стандарди.

ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ

Подетално за компанијата

РАБУШ ПЛАСТ

Компанијата РАБУШ ПЛАСТ е еден од најеминентните производители на ПВЦ и алуминиумска столарија во Македонија. Позната е по високиот квалитет и поволните цени. РАБУШ ПЛАСТ учествувал во изведување на градежната столарија на голем број станбени и деловни објекти, од индивидуални куќи, до големи станбени згради.

Види повеќе
rabus-plast-clubeconomy
rabus-plast-clubeconomy

ПОНУДА

Во нашата понуда е опфатена комплетната производна програма, кога е градежната столарија во прашање, на најеминентните светски компании во оваа област: REHAU и Alumil, при што посебен акцент е ставен на енергетски ефикасните решенија. Изработуваме ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати во сите можни варијанти, со стандардни и нестандардни димензии. Компанијата работи во согласност со најсовремените светски норми и стандарди.

Види повеќе

ГЕНЕО - Енергетска ефикасност до совршенство

ГЕНЕО е енергетски најдобриот прозорски профил кој моментално го има на пазарот, со длабочина на вградување 86 мм. Она што го прави посебен е високотехнолошкиот материјал со влакнесто мрежно врзување РАУ – ФИПРО кој што овозможува голема стабилност на профилот, па веќе не се потребни челични армирања, со што се добиваат најдобри вредности на топлинска изолација. Овој систем нуди оптимални предуслови за дизајн и комфор – без притоа да има компромиси за топлинската изолација.

Види повеќе
rabus-plast-clubeconomy
rabus-plast-clubeconomy

ECOSOL DESIGN | ЕУРО ДИЗАЈН

Ecosol Desing претставува комбинација на топлинска изолација и разновиден дизајн. Без оглед дали е со длабочина на вградување од 70 мм или 80 мм, овој систем е идеално решение за новoградба или реновирање.

• Еуро-Дизајн 86 – Профили за енергетски ефикасни прозорци според актуелните стандарди.

• Брилант-Дизајн МД - дизајн со средишен дихтунг

• Еуро-Дизајн 70 - ПВЦ систем со длабочина на вградување 70 мм за објекти

• Систем Synego

Види повеќе

ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ПРОГРАМА НА ВЛЕЗНИ ВРАТИ

Влезната врата се состои од рам и исполна. Покрај различните профилни системи, располагаме со богата програма на исполни.

rabus-plast-clubeconomy

КЛИМА - КЛАС

- Исполни за пасивни куќи за системот на профили БРИЛАНТ, дизајн сертифициран за пасивни куќи

- Крила од двете страни, затворени или со стакло, до 130 см обем на застаклување

rabus-plast-clubeconomy

БИЗНИС - КЛАС | ЕКОНОМИ - КЛАС

- Премиум исполни за повисоки барања

- Индивидуално обликување по желба на муштеријата, некои модели може да бидат и како мултифункционални врати, со претходно вградени завршни компоненти како ѕвонче, светло и домофон.

- Исполни по поволна цена, во бела боја

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорѓи Димитров бр. 111,
(пат за село Селце), 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Гоце Стојаноски


Мапа