Filters
Пребарување
ПОСТОЛОВИ шпедиција & консалтинг дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Шпедиција и консалтинг

ПОСТОЛОВИ шпедиција & консалтинг е компанија специјализирана во областа царинското посредување и консалтинг за спроведување на програми за усогласеност со царинските прописи. Нудиме професионална поддршка во доменот на шпедицијата, царинското работење и имплементацијата на царинските прописи. Ги поседуваме сите потребни сертификати и лиценци со кои обезбедуваме навремено, прецизно и сигурно царинење на секаков вид стоки

 

ПОСТОЛОВИ шпедиција & консалтинг дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ПОСТОЛОВИ шпедиција и консалтинг го поддржува вашиот бизнис:

Царинското посредување е компетентност и знаење,тоа е свет каде искуството прави разлика. Нашето знаење и искуство Ви помага да го подобрите секојдневното работење со тоа што Ви нудиме професионална поддршка од областа на шпедицијата, царинското посредување и имплементација на царинските прописи што ќе Ви овозможи намалување на трошоците, подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на конкурентноста.

postolovi-konsalting-spedicija-clubeconomy

ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ

 • • УВОЗ, ИЗВОЗ И ТРАНЗИТ НА СИТЕ ВИДОВИ НА СТОКИ

 • • ПРИВРЕМЕН УВОЗ / ПРИВРЕМЕН ИЗВОЗ

 • • ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ ЗА АТА КАРНЕТ

 • • РЕЕКСПОРТ НА СЕКАКОВ ВИД СТОКИ

 • • УВОЗ/ИЗВОЗ ЗА ОБЛАГОРОДУВАЊЕ

 • • ПОДГОТОВКА НА ЦАРИНСКИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДРУГИ ДОКУМЕНТИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЦАРИНСКА ПОСТАПКА

 • • ПРЕСМЕТКА НА ЦАРИНСКИ ДАВАЧКИ, ДДВ И ОСТАНАТИ УВОЗНИ ДАВАЧКИ

 • • КОНСУЛТАЦИИ ЗА ЦАРИНСКА РЕГУЛАТИВА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 • • ПОСРЕДУВАЊЕ ВО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СИТЕ ДОЗВОЛИ ОД ДРУГИТЕ ЈАВНИ ИНСТИТУЦИИ ПОВРЗАНИ СО УВОЗОТ ИЛИ ИЗВОЗОТ НА ПРОИЗВОДОТ

 • • АНАЛИЗА ПРЕД ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИТЕ

 • • РЕВИЗИЈА ПОСЛЕ ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИТЕ

postolovi-konsalting-spedicija-clubeconomy

КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ:

 • • ЦАРИНСКА ВРЕДНОСТ, ТАРИФА И ПОТЕКЛО НА СТОКИТЕ

 • • ТЕКОВНИ ТРГОВСКИ ПОЛИТИКИ И ЦАРИНСКА УСОГЛАСЕНОСТ

 • • ПРЕДНОСТИ НА МУЛТИЛАТЕРАЛНИТЕ И БИЛАТЕРАЛНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА СЛОБОДНА ТРГОВИЈА

 • • ЦАРИНСКИ ПРОПИСИ И ОЛЕСНУВАЊА

 • • ЦАРИНСКИ ОВЛАСТУВАЊА ЗА LON СИСТЕМ

 • • ДОБИВАЊЕ СТАТУС НА ОЕО – ОВЛАСТЕН ЕКОНОМСКИ ОПЕРАТОР

 • • СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ ОБУКИ ОД ОБЛАСТА НА ЦАРИНСКИТЕ ПОСТАПКИ И УСОГЛАСЕНОСТ СО ПОСТОЕЧКАТА ЦАРИНСКА РЕГУЛАТИВА

postolovi-konsalting-spedicija-clubeconomy

РЕЗУЛТАТИ КОИ МОЖЕ ДА ГИ ОЧЕКУВАТЕ ДОКОЛКУ РАБОТИТЕ СО НАС:

 • • Зголемени трговски перформанси благодарение на деталното познавање и увид во глобалните промени, како што се: трговскиот режим, трговските бариери и договорите за слободна трговија

 • • Подобрено управување со трговијата и синџирот на снабдување - нашите стратешки услуги ви помагаат да идентификувате што треба да направите и како да стигнете таму

 • • Поефикасно и поекономично работење преку попаметни работни процеси и пристап до најдобрите практики на ПОСТОЛОВИ шпедиција и консалтинг

 • • Повеќе одржливи процеси на увозно/извозните оперативни работи - нашите оперативни услуги ви помагаат подобро да ја организирате вашата работа

 • • Подобрена усогласеност и ублажување на ризикот со оптимизирани царински процеси и процедури

 • • Правилно и брзо царинење на вашите стоки

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Перо Наков бр. 108 А,
влез 1, кат 2, канцеларија бр. 16, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)72/277 211

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа