Filters
Пребарување
ПОРТАЗОМА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПОРТАЗОМА е специјализирана за изработка на сигурносни врати со врвен квалитет и највисоки стандарди за сигурност

- Нерѓосувачки челик
- Поцинкуван лим на врата
- Хоризонтални и вертикални метални шипки
- Праг на врата од нерѓосувачки челик
- Од 8 до 16 точки на заклучување
- Вградени Anti-pry, Anti-drill, Shock proof системи, отпорни на влага и топлина
- Алуминиумски рачки
- Вградена шпиунка
- Можност за приспособливи армирани шарки

ПОРТАЗОМА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

СИГУРНОСНИ ВРАТИ

Во ПОРТАЗОМА сме специјализирани за изработка на сигурносни врати со врвен квалитет и со највисоки стандарди за сигурност. Нашите сигурносни врати се изработени од нерѓосувачки челик со што добиваме поголема цврстина и безбедност. Можеме да понудиме сигурносни врати изработени во најразлични стилови, дизајн, модели и бои за да ги исполниме сите потреби и барања на купувачите.

portazoma-clubeconomy

ПОРТАЗОМА

ПОРТАЗОМА - Гевгелија е една од водечките производители на високо професионални сигурносни врати во Македонија.

Ние можеме да ги задоволиме потребите на секој дом. Сите наши производи обично се изработени според специфична нарачка (custom made) за да ги исполнат барањата за безбедност и дизајн на секој поединец.

Спецификации на сигурносни врати:

 • • Нерѓосувачки челик

 • • Рамка на врата 2.0 mm од поцинкуван лим

 • • Хоризонтални и вертикални метални шипки 1.0 mm

 • • Праг на врата изработен од нерѓосувачки челик

 • • Од 8 до 16 точки на заклучување – на врвот, на дното и од стана на челичната врата

 • • Вградени Anti-pry , Anti-drill, Shock proof системи, отпорни на влага и топлина

 • • Алуминиумски рачки/p>

 • • Вградена шпиунка

 • • Можност за приспособливи армирани шарки

Услуги:

 • • Сечење и виткање на лим со дебелина до 3 мм

 • • Електростатско (прашкасто) бојадисување

portazoma-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Динка Тошев бр.78, (Граничен премин - Богородица), 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/320 127

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Зоран