Filters
Пребарување
ПИНУС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПИНУС GARDEN CENTAR се занимава со производство и продажба на декоративни садници и цвеќе.

- Проектирање и комплетно изведувањето на проекти за хортикултурно уредување на приватни и стопански дворови, како и јавни површини 
- Два гарден центри во Кавадарци и во Струга

Застапници на компанијата ZELARI од Италија

Подетално за компанијата

ПИНУС

Компанијата ПИНУС доо од Кавадарци постои од 1993 година. Во почетокот се занимававме со производство на декоративни садници и цвеќе, но, во помал обем. Денес ова производство по обем е зголемено повеќе пати, истовремено е зголемен и асортиманот, подобрен е квалитетот и услуга.

Компанијата има два гарден центри, во Кавадарци и во Струга. ПИНУС доо е застапник на компанијата ZELARI од Италија.

pinus-garden-centar-clubeconomy
pinus-garden-centar-clubeconomy

ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДУВАЊЕ

Исто така, активностите на ПИНУС доо се проширени во доменот на проектирње и комплетно изведувањето на проекти за хортикултурно уредување на приватни дворови, дворови на деловни и други стопански објекти, како и за јавни површини.

Од проектите во чија реализација учествуваше ПИНУС би ги издвоиле:

 • • Хотел Дрим - Струга

 • • Хотел Аквалина - Охрид

 • • Хотел Алкалоид - Дојран

 • • Градба Промет - Кавадарци

 • • Кожувачанака - Кавадарци

 • • Алијанс уан - Кавадарци

 • • Парк во Општина Демир Капија

 • • СамВел - Кавадарци

 • • Црна Река Петрол - Кавадарци

 • • Црква Св. Петка - Кавадарци

 • • Хотел Нар - Гевгелија

 • • Велком Трејд - Кавадарци

 • • Жито - Велес

 • • Специјал Продукт - Скопје

 • • Гет Кафе - Скопје

 • • Дрексел Маер М – Кавадарци

pinus-garden-centar-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Шишка бб, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Тодор Петров


Мапа