Filters
Пребарување
ПАПИРОТИ ГРУП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПАПИРОТИ ГРУП се занимава со продажба на:

- Хартиени кеси за сите намени во сите бои и димензии
- Промотивно рекламни материјали за вашите бизнис партнери
- Самолепливи етикети
- Патна програма
- Училишна програма

Подетално за компанијата

 
Хартиени кеси за сите намени во сите бои и димензии

ХАРТИЕНА АМБАЛАЖА

 

Индустриски кеси

- Еднослојни за пакување на: брашно, шеќер, гриз...

- Двослојни кеси за прехранбена и хемиска индустрија за пакување: кафе, чаеви, ќумур...

- Двослојни кеси каширани со полиетилен за градежна индустрија и прашкасти материја

Украсни кеси

Украсни хартиени кеси за сите намени изработени од високо квалитетна крафт хартија, во сите бои и димензии

- Хартиени кеси со увиени рачки

- Хартиени кеси со равни рачки

- Хартиени кеси за пијалак

- Луксузни кеси

- Кеси за торти и чаши (coffee 2 go)

ПРОМОТИВНО РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

Промотивно рекламни материјали за вашите бизнис партнери. PRECISION - Најексклузивните нотеси и агенди во овој дел на светот!

 
САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

- Печат во 4 бои

- Облици (штанца) по ваше барање

УЧИЛИШНА ПРОГРАМА

Ранци, моливи, фломастери...

- Комплетен програм на италијанска FILA

- Фломастери GIOTTO

- Маркери TRATTO

Target - едни од најквалитетните и најиздржливите ранци во светот!

- Повеќе од 500 модели

- Екстремно издржливи

- Водоотпорни и анатомски

ПАТНА ПРОГРАМА

Високо квалитетна, луксузна и екстремно издржлива германска патна програма

papiroti-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Иво Лола Рибар бр. 132 а, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа