Filters
Пребарување
ПАНЕЛ-НК доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Друштвото за градежништво, производство, трговија и услуги
ПАНЕЛ-НК доо - Гевгелија е застапник за брендот PAGOUNI S.A, Грција, компанија која се занимава со производството на термоизолациони сендвич панели, обработка и производи од лим

ПАНЕЛ-НК доо

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Гевгелија Л1-8, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/881 146

Социјални медиуми

Лице за контакт

Кристијан Тодоров


Документи