Filters
Пребарување
ПАКСОН доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ПАКСОН ОВЛАСТЕН DAIKIN ПАРТНЕР ЗА МАКЕДОНИЈА

ПАКСОН е инженеринг компанија специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација, како и редовно одржување и сервисирање на HVAC - системи 

ПАКСОН е партнер за Македонија на водечкиот светски бренд - јапонскиот производител на HVAC опрема, DAIKIN.
Не случајно сме ориентирани на програмата на DAIKIN - енергетски високоефикасни и технолошко напредни системи, бренд кој повеќе од 100 години е водечки во светот за HVAC системите.

СЕРТИФИКАТИ

Лиценци Б за проектирање и изведба на објекти од втора категорија.

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни компании, проектанти, компании за изведба од областа греење, климатизација и вентилација.
Сопственици и корисници на комерцијални објекти на кои им е потребно сервис и одржување на опрема за греење, климатизација и вентилација.

allowfullscreen="allowfullscreen">

Подетално за компанијата

ПАКСОН

ПАКСОН доо е инженеринг фирма специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација, како и редовно одржување и сервисирање на HVAC - системи (греење, вентилација, климатизација). ПАКСОН е партнер за Македонија на водечкиот светски бренд - јапонскиот производител на HVAC опрема, DAIKIN. Не случајно сме ориентирани на програмата на DAIKIN - енергетски високоефикасни и технолошко напредни системи, бренд кој повеќе од 100 години е водечки во светот за HVAC системи. Наша цел е – задоволни купувачи со ниска потрошувачка на електрична енергија.

pakson-clubeconomy
pakson-clubeconomy

МИСИЈА

Преку партнерството со DAIKIN, одржување на програма за обуки, тимската работа, персонализираната услуга, иновативни, енергетски ефикасни технологии, обезбедуваме професионални решенија за нашите клиенти. Постојано се стремиме за намалување на трошоците за инсталација и услуги на нашите клиенти преку поефикасна изградба, соодветно одржување и иновативни и креативни решенија.

ВИЗИЈА

Да бидеме водечка компанија за HVAC системи во Македонија преку експертиза и економични решенија. Нудиме широка палета иновативни, енергетски ефикасни производи за резиденцијални, комерцијални и индустриски објекти.

pakson-clubeconomy
pakson-clubeconomy

АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ

  • • Daikin VRV системи

  • • Високо ефикасни водено ладени топлински пумпи (геотермални топлински пумпи)

  • • Инвертерски воздушно ладени топлински пумпи

  • • Вентилоконвектори во сите изведби

  • • DAIKIN клима комори

  • • Daikin Altherma инвертерски топлински пумпи

  • • Daikin сплит и мулти сплит системи инвертер технологија, клима уреди

  • • Daikin прочистувачи на воздух

СОПСТВЕН ТИМ

Ефикасноста и сигурноста се клуч кога станува збор за избор на решение за греење и ладење. Сите HVAC системи нашиот тим може да ги приспособи на уникатните потреби за Вашиот дом или деловен простор.

Располагаме со сопствен тим за инсталирање на термотехнички инсталации, а по потреба дополнително ангажираме и надворешни партнерски фирми.

ПАКСОН поседува лиценци Б за проектирање и изведба на објекти од втора категорија. Инженерскиот тим на ПАКСОН поседува лиценци А и Б за проектирање, изведба и надзор од областа на машинство.

pakson-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Загребска бр. 28 в, лок. 5, 1000 Скопје - Дирекција
Ул. Загребска бр. 28 в, лок. 4, Скопје - Паксон Daikin изложбен салон
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа