Filters
Пребарување
ОСКАРПЛАСТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

OСКАРПЛАСТ е водечка компании за производство на производи од армиран полиестер. На пазарот е застапена со следниве производи:

 • Маси и елементи од вештачки мермер
 • Пречистителни станици
 • Кабини и настрешници
 • Базени и реквизити за забава во вода
 • Пловни објекти
 • Опрема за детски игралишта
 • Резервоари
 • Урбана опрема

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9000 : 2008
ISO 14001 : 2004

Подетално за компанијата

ОСКАРПЛАСТ

OСКАРПЛАСТ е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Лоцирана е во Индустриската зона во Струга на површина од 2500 м2, од кои 1000 м2 се производната хала, административните простории и магацини.

Компанијата е формирана во 1990 година, со 100 % приватен капитал. Фирмата брои 12 вработени кои се одликуваат со квалификации за конкретната област, како и со висок степен на професионализам.

Од 1990 година, па се до денес, OСКАРПЛАСТ има воведено квалитетен систем на производство и монтажа на производи од армиран полиестер. Во производната програма се опфатени голем број производи и тоа: изработка на базени од армиран полиестер, чамци, глисери, јахти, резервоари за вода и нафта, комплет урбана опрема, како и многу други производи, а постои и можност за нарачки по барање на купувачите. Нашите производи ги пласираме на пазарот во Македонија, Косово и Албанија.

oskarplast-clubeconomy
oskarplast-clubeconomy

ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА

Ние како фирма ги водиме проектите од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот, во што е вклучено: планирање, производство, инженеринг и монтажа. Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите купувачи. Нашиот начин на искажување благодарност кон купувачите е континуираното обезбедување најквалитетни производи и услуги за нив.

Види повеќе
oskarplast-clubeconomy
OСКАРПЛАСТ ги поседува
Сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и Сертификатот за животна средина ISO14001 : 2004.
oskarplast-clubeconomy

ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

 • МАСИ И ЕЛЕМЕНТИ ОД ВЕШТАЧКИ МЕРМЕР

 • ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ

 • КАБИНИ И НАСТРЕШНИЦИ

 • БАЗЕНИ И РЕКВИЗИТИ ЗА ЗАБАВА ВО ВОДА

 • ПЛОВНИ ОБЈЕКТИ

 • ОПРЕМА ЗА ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА

 • РЕЗЕРВОАРИ

 • УРБАНА ОПРЕМА

Види повеќе *Exclusive item on Wrapboostrap Marketpalce
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бб, 6330 Струга
Град: Струга
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи