Filters
Пребарување
НИКОМ ПАУЕР ЛТД

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата НИКОМ ПАУЕР ЛТД се занимава со:

- Инженеринг во областа на резервното напојување и ТК системи
- Индустриски и тракциони акумулатори
- UPS, AC/DC полначи и исправувачи 
- Кабелски и антенски системи
- Озвучување
- Видео надзор
- Болничка сигнализација
- ПП заштита

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Кабелски ТВ оператори и проектанти на ниско-струјни електро инсталации во градежни објекти

НИКОМ ПАУЕР ЛТД

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

NIKOM POWER Ltd.

NIKOM POWER Ltd. е водечка компанија на македонскиот пазар во областа на резервното напојување, понудата на индустриски акумулатори, опрема за кабловски и сателитски системи, како и на интерактивни хотелски системи.

nikom-power-clubeconomy
nikom-power-clubeconomy

ЦЕЛОСЕН ИНЖЕНЕРИНГ

Компанијата NIKOM POWER Ltd. на своите клиенти им нуди целосен инженеринг, од проектирање, набавка на опремата со врвнен квалитет од најпознатите светски брендови во оваа област, потоа изведба на проектот и негово пуштање во работа и на крајот одржување и сервисирање.

ГЛАВЕН ФОКУС

Во своето долгогодишното работење NIKOM POWER Ltd. има воспоставено партнерски односи со значителен број клиенти, при што задоволувањето на нивните потреби и адаптирањето на промените на пазарот секогаш биле главен фокус на нашиот интерес и приоритетен начин на размислување и однесување.

nikom-power-clubeconomy
nikom-power-clubeconomy

УСЛУГИ

• Инженеринг во областа на резервното напојување и ТК системи

• Индустриски и тракциони акумулатори

• UPS, AC/DC полначи и исправувачи

• Кабелски и антенски системи

• Озвучување

• Видео надзор

• Болничка сигнализација

• ПП заштита

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 50-та Дивизија бр. 26/2-13, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Николов, dipl.el.eng.


Мапа