Filters
Пребарување
МОБЕС КВАЛИТЕТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МОБЕС КВАЛИТЕТ e консултанска компанија специјализирана за помагање на мали, средни и големи организации со цел подобрување на начинот на водење бизнис преку воведување, обука и помагање при сертификација на менаџмент системи (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 50001, SA 8000, BRC, IFS, GDP и др)

МОБЕС КВАЛИТЕТ соработува со Интерцерт доо, Нови Сад кој e единствен преставник сертификационото тело TUV Austria (Австриска акредитација) Certind и RIGCERT на просторите на Македонија, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Црна Гора

Подетално за компанијата

МОБЕС КВАЛИТЕТ

МОБЕС КВАЛИТЕТ ви нуди интегрирана техничка помош, утврдување и анализа при воведување и изработка на план за имплементирање на меѓународните стандарди:

 • • ISO 9001:2015 – Систем за управување со квалитет

 • • ISO 14001:2015 – Систем за управување со животна средина

 • • ОНЅАЅ 18001:2007 / ISO45001:2018 – Систем за управување со здравје и безбедност при работа

 • • ISO 22000:2005 / ISO22000:2018 Систем за управување со безбедност на храна

 • • НАССР – Систем за анализа на опасностите и критичните контролни точки

 • • ISO 27001:2013 – Систем за управување со безбедност со информации

 • • SA8000:2014 – Social Accountability – социјална одговорност

 • • GDP – Good distribution practice

 • • IFS – Internacional Food Standard

 • • GDPR - Регулатива за заштита на личните податоци и информации

 • • Акредитирани обуки за стандардите: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO45001:2018, ISO 27001:2013, ISO 20000:2011, ISO22000:2018, GDPR

mobes-kvalitet-clubeconomy

Outsource услуги:

 • • Интегрирање и одржување на менаџмент системи

 • • Независна интерна проверка/аудит на менаџмент системи

 • • Аудит од трета страна – спроведуваме аудит проверка на договорени клиенти или Вашите добавувачи

 • • Посредување при сертификација на ISO стандарди: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO45001:2018, ISO 27001:2013, ISO 20000:2011, ISO22000:2018, ISO1090, ISO3834, ISO14298, IFS, BRC, SA8000:2014

 • • Судски преводи од македонски-француски јазик и од француски-македониски јазик

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 16-та Македонска бригада бр. 13 б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Стојан Илиев


Мапа

Документи

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ

Преземи
РЕАЛИЗИРАНИ СЕМИНАРИ, ОБУКИ, КУРСЕВИ

РЕАЛИЗИРАНИ СЕМИНАРИ, ОБУКИ, КУРСЕВИ

Преземи
ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ и GDPR PRACTITIONER и DPO – Data Protection Officer

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ и GDPR PRACTITIONER и DPO – Data Protection Officer

Преземи
ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ

Преземи