Filters
Пребарување
МИ-МАК доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МИ-МАК се занимава со проектирање, надзор, ревизија и изведба на: 

- Индустриска автоматизација
- KNX автоматизација
- Електрични инсталации
- Осветлување
- Електрични мерења

СЕРТИФИКАТИ

SIEMENS Certificate
KNX Certificate - за автоматизација на објекти
HACCP

Подетално за компанијата

 
проектирање, надзор, ревизија и изведба

МИ-МАК

 

Компанијата МИ-МАК со своето работење започна во далечната 1993 година.

Со проширување на дејноста во 2004 година фирмата нуди услуги во проектирање, надзор и изведба на автоматизација, електромоторни погони и производни процеси, електрични инсталации, електрично осветлување, електрични мерења, исполнувајќи ги притоа сите светски, меѓународни и домашни стандарди и критериуми.

Тимот на професионалци од кој е составена нашата фирма ги поседува сите Овластувања А,Б и Лиценци А,Б за проектирање, надзор, изведба и ревизија на работи од доменот на електротехниката. Притоа секогаш ги следиме најновите светски збиднувања и иновации, преку редовни обуки и семинари.

За потребите на клиентите вршиме проектирање, подготовка, изведба и монтажа на целокупната опрема, во зависност од посебните барања на купувачите и крајните потрошувачи. Опремата што ја вградуваме е од реномирани светски производители, како SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, MOLLER, SCHRAC, како и од домашни реномирани фирми Р. Кончар, ЕМО...

Стручните и оспособени кадри настојуваат со својата работа пратејќи ги барањата и потребите на купувачите, трендовите и иновациите на пазарот да ја оправдаат укажаната доверба на ценетите коминтенти.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона, с. Зубовце, 1238 Врапчиште, Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Милан Алексоски +389 (0)75/378 901
Младен Алексоски +389 (0)75/415 018


Мапа