Filters
Пребарување
МИКИ ВЕЛ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МИКИ ВЕЛ се занимава со градежништво

- Нискоградба
- Високоградба
- Изведба на фасади

Продажба на станови во Велес и во Скопје

 

Подетално за компанијата

МИКИ ВЕЛ

Компанијата МИКИ ВЕЛ дооел се занимава со изведување на секаков вид работи во објекти од високоградбата и нискоградбата, изведување на јавни и индустриски објекти, проектирање, инженеринг и консалтинг. Одличната техничка опременост на компанијата, најсовремената технологија за градење и употребата на најдобрите материјали обезбедуваат висок квалитет на изведбата, со оптимални цени.

miki-vel-clubeconomy

ПРЕПОЗНАТЛИВ БРЕНД

Фирмата МИКИ ВЕЛ е формирана во 2007 година. Поседуваме големо искуство во изградба на деловно станбени објекти и сите работи можеме да ги изведуваме во согласност со европските стандарди. Овие години успеавме да создадеме препознатлив бренд, што заедно со квалитетот не издвојува како градежна компанија со традиција. Нашата деловна политика е насочена кон максимално подигање на нивото на градба и задоволување на барањата на купувачите, со гаранција за високиот квалитет и целосната правна сигурност.

miki-vel-clubeconomy

„КЛУЧ НА РАКА“

МИКИ ВЕЛ дооел од Велес изведува градежни и завршни работи во сите видови градежни објекти: земјени работи, бетонски работи, армирање, ѕидарски работи, тесарски работи, кровопокривачки работи, занаетчиски работи, инсталатерски работи, опремување на објекти. Изведуваме целосни градежни работи, по принципот „клуч на рака“, реконструкција, санација и адаптација на објекти во високоградба.

miki-vel-clubeconomy

ЛИЦЕНЦИ

Отворени сме кон новите технологии, методите и начините на усовршување на проектирањето и изградбата. Компанијата ги има сите потребни лиценци за изградба на објекти од високо и ниско градбата. Посебно сме поносни на станбените згради што ги изградивме во Велес и во Скопје, кои ги добија највисоките оценки од жителите на овие два града.

miki-vel-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Рилски Конгрес бр. 10, 1400 Велес
Град: Велес
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Лазар


Мапа