Filters
Search
MIF DESIGN

Main occupation

Компанијата МИФ ДИЗАЈН се занимава со изработка на

- Светлечки логоа и реклами
- Печатење на рекламни материјали и паноа, билборди, банери
- Брендирање на возила, излози
- CNC обработка и гравирање
- Метална галантерија

MIF DESIGN

COMPANY DETAILS

 

 

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Fushtanska 136 B, Skopje - Factory
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map