Filters
Пребарување
МЕГА ДЕКОР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЕГА ДЕКОР се занимава со производство на лајсни и панели од стиропор

- Фасадни и украсни лајсни и елементи од стиропор, заштитени со повеќеслоен кварцен песок, отпорни на атмосферски влијанија и физички оштетувања
- Внатрешни лајсни од стиропор
3D board панели за внатрешно уредување

Подетално за компанијата

МЕГА ДЕКОР

Компанијата МЕГА ДЕКОР се занимава со производство на лајсни и панели од стиропор.

  • • Фасадни и украсни лаисни и елементи од стиропор, заштитени со повеќеслоен кварцен песок, отпорни на атмосферски влијанија и физички оштетувања

  • • Внатрешни лаисни од стиропор

  • • 3D board панели за внатрешно уредување

mega-dekor-clubeconomy

ФАСАДНИ ЛАЈСНИ И ЕЛЕМЕНТИ

Производите на МЕГА ДЕКОР се идеални за украсување и термоизолација на стари и нови фасади. Произведуваме рамки за прозорци, симсови, розети, конзоли, столбови, капители, квадери и други декоративни елементи.

Елементите се произведуваат од експандиран стиропор кој е обложен со водоотпорен заштитен слој, кој им дава трајност и отпорност на атмосферски влијанија. Овој слој е флексибилен, парадифузен, тврд, отпорен на УВ зраци и влага, не се собира. После вградувањето, нашитете надворешни елементидоволно е само да се бојадисаат со фасадна боја и потоа се лесни за одржување.

mega-dekor-clubeconomy

ВНАТРЕШНИ ЛАЈСНИ

Внатрешните лајсни од стиропор се направени од многу лесен и цврст материјал - XPS стиропор (stirodura). Нивната инсталација во внатрешноста е брза, едноставна и чиста. Не е потребно ѕидовите или таванот специјално да се обработат (гребење на боја и мазнење). Може да се лепат на веќе бојадисани ѕидови, керамика, дрвена површина и разни други материјали.

Монтажата се изведува со лепење со акрилик силикон. Се бојадисуваат боја на водена база (дисперзивни бои). Произведуваме голема палета на профили, а можеме да произведеме профил и по нарачка во кружна лак-форма што обезбедува уникатни решенија и придонесува кон ексклузивен изглед на вашиот простор. Произведуваме и рекламни логоаа во разни величини.

mega-dekor-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Исеин Акиоски 103, 6250 Кичево
Град: Кичево
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Агим +389 (0)78/219 891
Г-дин Омер +389 (0)71/868 787


Мапа

Документи