Filters
Пребарување
МЕДИТЕРАН ТА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Туристичката агенгија МЕДИТЕРАН обезбедува комплетен туристички сервис

- Понуда на аранжмани за летување, зимување, WELLNESS & SPA
- Празнични аранжмани
- Посета на саеми, концерти
- Организирање на далечни патувања
- Организирање превоз со автобуси

СЕРТИФИКАТИ

Лиценца „А“ за вршење туристичка дејност

IATA

МЕДИТЕРАН АГЕНТ
Нашата понуда

Подетално за компанијата

 
Туристичка агенција

Медитеран – Целосен Травел Сервис

 

ТА МЕДИТЕРАН, име со долгогодишно искуство во туризмот, а воедно и една од најстарите агенции во Македонија. Основана е во ноември 1991 година, чиj сопственик е господинот Ванчо Ефтимов.

МЕДИТЕРАН поседува лиценца „А“ за вршење туристичка дејност, одобрена од Министерството за економија на Македонија, како и полиса за осигурување на одговорност од дејност на вредност до 100 000 ЕУР. Лоцирана е во атрактивниот центар на Штип, во сопствени простории на 30 м2, со 4 обучени, високо образовани вработени.

Туристичката агенција МЕДИТЕРАН од 1998 година е постојана членка на IATA - Меѓународна и единствена, светска асоциjација за авионски превоз со единствен регистарски код, директно поврзани со резервацискиот систем AMADEUS. Двајца вработени во МЕДИТЕРАН поседуваат сертификати за завршени IATA курсеви за резервација и издавање на авио билети.

Агенцијата се занимава и со резервација на хотелски услуги, автобуски превоз во земјава и во странство, издавање полиси за осигурување, сопствени закупи на хотели и апартмани во ГРЦИЈА, изнајмување на возила, минибуси и автобуси и други туристички услуги, како.. комплетен туристички сервис.

Види повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ванчо Прке бб, Зграда Кубус, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт