Filters
Пребарување
МАЈАНЦА ШПЕД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАЈАНЦА ШПЕД се занимава со товарен патен транспорт

- 15 современи товарни возила
- Збирен и целосен транспорт
- Релации: Турција, Македонија, Косово, Бaлкан, Европа

МАЈАНЦА ШПЕД дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МАЈАНЦА ШПЕД

МАЈАНЦА ШПЕД дооел Скопје, во своето 16 годишно професионално работење, успешно го остварува својот развој и со сигурни чекори се движи во бизнисот. Компанијата во моментот располага со 15 товарни возила, кои постојано вршат збирен и целосен транспорт на релацијата Турција - Македонија - Косово, како и на релации низ Бaлкан и Европа, во соработка со своите деловни партнери.

Види повеќе
400x270

СИГУРНА И НАВРЕМЕНА ДОСТАВА

Главна цел на МАЈАНЦА ШПЕД ни е задоволување на барањата на нашите клиенти, преку постојано зголемување на квалитетот на нашите услуги, а ние тоа го постигнуваме со целокупната организација и логистика на транспортот, гаранција за сигурна и навремена достава на стоките до бараната дестинација.

Обезбедуваме и комплетна услуга, по принципот „од врата до врата”, со завршување на сите царински постапки, доколку е тоа барање на нашите клиенти.

400x270

ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР

Нашите деловни простории се наоѓаат во административниот објект на ЈЦС СИНТЕК, кој се користи како логистички центар, со цел да бидеме во можност да понудиме комплетна услуга на нашите клиенти.

400x270
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1551 бр. 10,
Индустриска зона Визбегово, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Даут Арифовски


Мапа

Документи