Filters
Пребарување
ЛЕДА ВИН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЛЕДА ВИН се занимава со производство на:

- Тоалетна хартија и салфети
- Алуминиумска фолија
- PVC фолија
- Хартија за печење
V бришачи за диспанзери

Подетално за компанијата

 
ВИНИЦА

ЛЕДА ВИН

 

ПОЧЕТОЦИТЕ

Компанијата ЛЕДА ВИН е основана во 1991 година во Виница, организирана како јавно трговско друштво, со основна дејност трговија на мало со прехранбени производи. На почетокот на своето работење претпријатието имаше само еден маркет, а во подоцнежното работење отворивме уште три маркети, сите на територијата на Виница и во 1997 година го променивме името во ЛЕДА ВИН.

ПРОИЗВОДСТВО

Компанијата е основана од Владо и Лена Ефремови кои и денес се управители на овој фамилијарен бизнис. Со промената на името донесена е одлука за проширување на бизисот и негова трансформација од трговија на мало со прехранбени производи во производствена компанија. Прво започнавме со производство на тоалетна хартија и салфети, во 2000 година го проширивме и со производство на алуминиумска фолија, PVC фолија и хартија за печење, а подоцна и со производство на V бришачи за диспанзери. ЛЕДА ВИН до ден денес функционира и успешно работи во овааа дејност. Производите што ги произведуваме се продаваат на териториите на цела Македонија.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Енгелсова бр. 6, 2310 Виница
Град: Виница
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ана Димитрова, +389 (0)78/526 119
Владо Ефремов, +389 (0)75/354 637


Мапа