Filters
Пребарување
ЛАПЛАСТ – М дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЛАПЛАСТ – М дооел се занимава со производство и монтажа на производи за заштита од сонце

- Чадори
- Тенди
- Конструкции
- Урбана опрема
- Ролетни
- Надворешна мебел опрема

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2000
ISO 14001

ЛАПЛАСТ – М дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
производство и монтажа на производи за заштита од сонце

ЛАПЛАСТ – М

 

Лапласт-М е компанија со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се, квалитетни производи за заштита од сонце.

Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти. Оваа интенција вработените ја остваруваат со развој и унапредување на производите, користење современи материјали за производство, брза монтажа и навремено сервисирање на производите, како и со одржување на ефективен систем за унапредување на квалитетот заснован на ISO 9001 стандардот, и системот за управување со заштита на животната средина (EMS согласно барањата на ISO 14001 стандардот).

Лапласт-М ќе продолжува со усовршување и изработка на нови модели на тенди и чадори, како и на метални конструкции. Работиме на обновување на машинскиот парк и на подобрување на условите за работа, со цел да се зголеми производството со најнови модели на PVC ролетни, венецијанери и вариолајт завеси, хармоника врати, светлосни реклами, церади за товарни возила и џипови, настрешници, камп опрема, детски базени, џамбо шатори и други производи од пластика. Визијата на раководството на Лапласт-М е да ја одржи и да ја зголемува стекнатата репутација на препознатлива фирма за производство, монтажа и сервисирање на производи за заштита од сонце.

Производи

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Момин Поток бб, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Мики Илиевски


Мапа