Filters
Пребарување
ЛАКИ-ММ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЛАКИ-ММ е браварска компанија која се занимава со изработка на: 

- Елементи од ковано железо
- Огради од ковано железо
- Ланци за товарни возила
- И многу други елементи од железо

Подетално за компанијата

ЛАКИ-ММ

ЛАКИ-ММ е браварска компанија која се занимава со изработка на елементи од ковано железо, огради од ковано железо, синџири за товарни возила и многу други елементи од железо.

laki-mm-clubeconomy
laki-mm-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ ОД КОВАНО ЖЕЛЕЗО

  • Огради

  • Капии

  • Тераси

  • Гелендери

  • Заштитни решетки

  • Надстрешници

Види повеќе
laki-mm-clubeconomy
laki-mm-clubeconomy

МОДЕРЕН ДИЗАЈН

Главната активност на ЛАКИ-ММ е производство на висококвалитетни огради со модерен дизајн. Нашиот стручен тим ќе ви ги даде најдобрите идеи за тоа како да го уредите вашиот простор. Ви нудиме елементи за ковани огради, ковани огради, врати и се што се изработува од ковано железо и метал воопшто. Доколку сте заинтересирани погледнете ја нашата веб страница и контактирајте не.

Види повеќе

ИСКУСТВО

Компанијата има повеќегодишно искуство, веќе е позната на пазарот по изработката на најквалитетни и најевтини производи од ковано железо и алуминиум и по нашата подготвеност да ги реализираме вашите желби. За квалитетот на нашите производи и готовите проекти сведочат големиот број задовлни клиенти, кои за сите вработени во ЛАКИ-ММ се највисок приоритет.

Види повеќе
laki-mm-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Александар Македонски бб,
2420 Радовиш
Град: Радовиш
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/676 880

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи