Filters
Пребарување
КОЖУВЧАНКА доо увоз-извоз

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Производство на планинска минерална вода КОЖУВЧАНКА од еколошки чиста средина: газирана, газирана со вкус на лимон и негазирана

Производство на планинска минерална вода ИЗВОРСКА од еколошки чиста средина 

Производство на светло МАКЕДОНСКО ПИВО, подготвено според оригинален рецепт

Производство на освежителни пијалаци Sinalco

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
HACCP / ISO 22000
HALAL
OHSAS 18001 : 2007

КОЖУВЧАНКА доо увоз-извоз

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Image description

КОЖУВЧАНКА

Производство на планинска минерална вода од еколошки чиста средина: газирана, газирана со вкус на лимон и негазирана.
Image description
Image description

ИЗВОРСКА

Производство на планинска минерална вода од еколошки чиста средина.
 
Image description
Image description

МАКЕДОНСКО ПИВО

Производство на светло пиво, подготвено според оригинален рецепт.
 
Image description
Image description

SINALCO

Производство на освежителни пијалаци.
 
 
Image description

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Шишка бр. 37, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Блаже Чупаркоски


Мапа