Filters
Search
KO-PRO TEKS

Main occupation

Компанијата КО-ПРО ТЕКС се занимава со производство на:

- T-shirt и поло маици
- Женска облека

- Работна облека

Голема палета на бои, печатење на текстил со дигитален и сито печат

KO-PRO TEKS

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Stefka Taseva 17, 2300 Kochani, Macedonia
City: Kochani
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)71/215 892

Social media

Contact person

Bojan Gichev