Filters
Пребарување
КФК ДООЕЛ
WWW: www.kfk.mk
Е-пошта: info@kfk.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

КФК е специјализирана компанија за контролинг, финансии и консалтинг со фокус на даночно советување, менаџирање на финансии и сметководство.

- Blueprint на компаниите
- Детектирање на проблемите
- Долгорочна стратегија за успех

КОНТРОЛИНГ | ФИНАНСИИ | КОНСАЛТИНГ

УСЛУГИ

Подетално за компанијата

КФК е специјалнизирана компанија за контролинг, финансии и консалтинг, со фокус на даночно советување, менаџирање на финансии и сметководство. КФК е фамилијарен бизнис кој отпочнува со работа во 2017 година од страна на искусни лица од банкарскиот и финансискиот сектор. КФК има значителна експертиза во областа на контролингот на финансии и нуди широк спектар на консалтинг услуги. Нашите стручни тимови се состојат од искусни финансиски стручњаци и консултанти кои имаат длабоко разбирање на современите практики и техники во оваа област.

kfk-clubeconomy

ЗОШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ КФК?

- 15+ години професионално искуство

- Организиран систем на функционирање

- Професионалци кои беспрекорно го познаваат даночниот систем

- Повеќе од 150 задоволни клиенти

- Custom made услуги за клиенти

- Постојано унапредување на услуги согласно со трендовите

kfk-clubeconomy

КАКО ФУНКЦИОНИРАМЕ?

Blueprint на
компаниите

Правиме комплетно скенирање на компанијата, ги поставуваме можните „сценарија“ и модели на ефикасно функционирање. Ова всушност е план или организиран систем за сметководството кој овозможува точно и систематично бележење на сите финансиски трансакции и состојби на една организација.
 
 

Детектирање на проблемите

Детектирањето на проблемите е процес кој овозможува рано препознавање на неправилности, неефикасности или ризици кои можат да влијаат врз финансиската состојба и перформансите на една компанија. Ги детектираме сите потенцијани проблеми и нудиме решенија изработени со различни алатки и анализа согласно со меѓународните стандарди за финансиско известување.

Долгорочна стратегија за успех

Стратегијата за успех се однесува на планирањето и управувањето на вашите финансии на начин кој ќе ви овозможи постигнување на вашите долгорочни финансиски цели. Оваа стратегија има за цел да го подобри вашиот финансиски статус и да ви дозволи да изградите стабилна основа за вашиот финансиски успех во иднина.
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Кочо Рацин бр. 42/2-7, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/341 475

Социјални медиуми

Лице за контакт

Гоце Кочоски


Мапа