Filters
Пребарување
ЈУБ дооел Скопје

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈУБ дооел Скопје е дел од Групацијата JUB која се занимава со производство и продажба на производите од трговската марка ЈУБ 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

ISO 14001:2004

OHSAS 18001: 2007

ЈУБ дооел Скопје

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

JUB дооел Скопје е дел од Групацијата JUB

Компанијата JUB дооел Скопје е дел од Групацијата JUB која се занимава со производство и продажба на производите од трговската марка JUB. Групацијата JUB е меѓународна компанија, која денес има 12 свои фирми што делуваат на 12 пазари во Европа и надвор од неа.

Денес JUB го одликува модерно, автоматизирано и роботизирано производство, висока продуктивност, еколошка свест и насоченост на производството, со сите релевантни сертификати, модерни енергетски аранжмани, најмодерен сопствен развој на производи и информатичка технологија, највисок бонитетен ранг, висок работен и социјален стандард на вработените.

jub-clubeconomy

Внатрешни бои и декоратива

Сите наши бои се одликуваат со одлична покривност од над 99,5 %, повеќето од нив можат да се бришат со кујнска крпа и средство за чистење и имаат испарување на органски соединенија далеку под најниската дозволена граница. Производите од фамилијата Jupol се добро пареопропусни или лаички кажано добро дишат.

Види повеќе
jub-clubeconomy
jub-clubeconomy

Фасадни системи и енергетски решенија

Добрата топлотна изолација на фасадата ги намалува трошоците за загревање во зима и ладење во лето, ја зголемува удобноста и придонесува за одржлив развој на животната средина. Професионалците од JUB Ви се на располагање при изборот на материјали и нијанси за фасада.

Види повеќе

EPS

Трговските марки JUBIZOL и EUROTHERM се состојат од високо квалитетни изолациски плочи од експандиран полистирен, кои се одликуваат со:

  • • исклучителна топлинска и звучна изолација

  • • голема заштеда на енергија

  • • усогласеност на експандираниот полистирен - EPS со европскиот стандард SIST EN 13163 за употреба од темел до покрив

  • • постојан и сигурен квалитет на производот, произведен по најмодерна технологија

  • • едноставно вградување

  • • не е штетен за околината

Види повеќе
jub-clubeconomy
jub-clubeconomy

Заштита за дрво и метал

Лазурните премази JUBIN со проѕирните микропигменти продираат во дрвото заедно со врзивото, го штитат од надворешни влијанија и му го одржуваат природниот изглед. JUB ви нуди исклучително ефикасен производ за заштита на дрвото − JUBIN Impregnacia. JUBIN Decor е погоден за системска заштита на дрвото, заедно со основниот премаз.

Производот JUBIN Metal одлично ги чисти металните површини, без претходно нанесување на основни премази. Производот има одлични антикорозивни својства и може да се нанесува директно врз корозијата. Систем JUBIN Metal може да се употребува и на други подлоги, како: алуминиум, цинк, бакар.

Види повеќе
jub-clubeconomy
jub-clubeconomy

Хидроизолација и вградување на керамика

Групата на производи HYDROSOL се соодветно и трајно решение за хидроизолација на: бањи, кујни, балкони и тераси, бетонски огради, потпорни ѕидови, цистерни, водомери и електрични шахти.

Види повеќе
jub-clubeconomy

Заштита на бетон

Бои за бетон: TAKRIL, EPOKSIL, ELAKRIL

Санација на бетонски површини: JUBOSAN C110, JUBOSAN C120, JUBOSAN C130

Види повеќе
jub-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Јане Сандански бр. 79 а-3,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2454 027

+389 (0)2/2454 027 - Бесплатни совети

+389 (0)2/2454 027 - JUB Design Studio

+389 (0)2/2455 235

+389 (0)71/228 162 - Технички информации

 

Социјални медиуми

Лице за контакт

Лице за контакт (Петар Петровски)


Мапа

Документи

ПРОГРАМА ЗА ОДГОВОРНО ОДНЕСУВАЊЕ

ПРОГРАМА ЗА ОДГОВОРНО ОДНЕСУВАЊЕ

Преземи