Filters
Пребарување
ЈУ-СМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Монтажните скелина што ЈУ-СМ ги нуди на македонскиот пазар се од Германија и тие ги задоволуваат сите барања за квалитетите по din стандардите.
Скелината се поставуваат лесно и брзо, безбедни се за корисниците, стабилни, обезбедени од лизгање.
Системот вклучува PVC платна и заштитна мрежа.

Најсовремена технологија на монтажни скелиња од типот LAYHER & RUX

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни фирми

Подетално за компанијата

ЈУ-СМ МОНТАЖНИ СКЕЛИЊА

Монтажните скелина што ЈУ-СМ ги нуди на македонскиот пазар се од Германија и тие ги задоволуваат сите барања за квалитетите по din стандардите, што значи тие се вашиот вистински избор за задоволубање на вашите потреби.

ju-sm-clubeconomy
ju-sm-clubeconomy

НАМЕНА

Основната намена на овој монтажен систем – скеле е во градежништвото. скелето се поставува едноставно, лесно и брзо. тоа е безбедно за корисниците, стабилно, обезбедено од лизгање, а вертикалната комуникација во конструкцијата, споевите и врските на елементите од скелето му даваат исклучителна стабилност. Системот вклучува pvc платна и заштитна мрежа, кои го обезбедуваат објектот и скелето од атмосферски влијанија. Воедно е обезбедена и околината од градежните зафати и визуелно не го нарушува просторот.

Види повеќе
ju-sm-clubeconomy
ЈУ-СМ со своите расположливи капацитети може да ги покрие побарувањата за територијата на македонија и на околните земји.

ЈУ-СМ МОНТАЖНИ СКЕЛИЊА

Монтажните скелина што ЈУ-СМ ги нуди на македонскиот пазар се од Германија и тие ги задоволуваат сите барања за квалитетите по din стандардите, што значи тие се вашиот вистински избор за задоволубање на вашите потреби.

ju-sm-clubeconomy
ju-sm-clubeconomy
СЕКОГАШ ЗА ВАС
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Гургурица, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт