Filters
Пребарување
ЈАСТРЕБ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈАСТРЕБ се занимава со изработка на:

- Столици 
- Трпазариски маси 
- Клуб маси

Столиците и масите ги изработуваме од природни материјали, буково, дабово или егзотични дрва, медијапан. Премазите се од еколошки лакови и бои

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

Подетално за компанијата

ЈАСТРЕБ

Компанијата ЈАСТРЕБ од Сушица, Ново Село е специјализирана за производство на исклучително квалитетни, модерно дизајнирани:

  • • Столици

  • • Трпазариски маси

  • • Клуб маси

jastreb-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

Компанијата ЈАСТРЕБ постои од 1992 година, а со денешното производство се занимава од 1998-та. За да можеме да одговориме на барањата на пазарот постојано го обновуваме машинскиот парк и ги следиме светските трендови присутни во овој сегмент дрвната индустрија. Паралелно работевме и врз градењето на тимот и денес располагаме со тим кој е способен да дизајнира и изработи маси и столици кои не се разликуваат ниту од најекстравагантните италијански креации.

jastreb-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

За квалитетот на производите на ЈАСТРЕБ најдобро зборува фактот што дури 40 проценти од нашето производство го пласираме на странските пазари, при што можеме да се пофалиме дека веќе успеавме да извезуваме во Шведска, Грција, Германија и Швајцарија.

jastreb-clubeconomy

МАКЕДОНСКИ ПАЗАР

Сепак, не го запоставуваме ниту македонскиот пазар, каде пласираме 60 проценти од производството, а мотото на компанијата е да произведуваме столици, трпезариски и клуб маси за секој дом и сечиј вкус, со извонреден квалитет. Како такви сме веќе препознатливи на пазарот, производите на ЈАСТРЕБ можат да се сретнат речиси во сите салони за мебел во Македонија.

jastreb-clubeconomy

МАСИ И СТОЛИЦИ

Кога се масите и столиците во прашање, за тимот на ЈАСТРЕБ буквално не постојат лимити. Ги произведуваме од медијапан или од природни материјали, пред се, од буково и дабово дрво, а за некои поекслузивни модели употребуваме и екзотични дрва. Премазите се од еколошки лакови и бои.

jastreb-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Сушица, 2434 Ново Село, Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Јадран


Мапа

Документи