Filters
Пребарување
ЈАНАКИ КОМЕРЦ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈАНАКИ КОМЕРЦ се занимава со продажба на големо и мало на делови за сите видови трактори, патнички и товарни возила.
Голем избор на врвни квалитетни производи од светски реномирани компании.
Најдобрите автомобилски резервни делови произведени во Германија.

Подетално за компанијата

Компанијата ЈАНАКИ КОМЕРЦ од Кавадарци се занимава со продажба на големо и мало на делови за сите видови патнички возила, трактори и товарни возила. Во нашиот магацин и продавница во секое време ќе најдете голем избор на врвни квалитетни резервни делови од светски реномирани компании. Ги нудиме најдобрите автомобилски резервни делови, потоа делови за комерцијални возила и тректори произведени во Германија, Велика Bританија и други европски земји.

janaki-komerc-clubeconomy
janaki-komerc-clubeconomy

Во нашата програма, со тек на времето развивме соработка за увоз со познати германски и англиски брендови, со квалитет од 5 ѕвезди и врз основа на оваа наша определба остваривме покривање на пазарот со резервни делови од нашата област на целата територија на Македонија. За овие повеќе од 30 години работење успеавме да оствариме соработка со голем број светски брендови и нивните производи да ги донесема на македонскиот пазар, од кои би ги издвоиле: OPTIMAL, FAI, BBT, SBS, FACET, SM, Quinon Hazell, WestLake CLUTCH, Aba Automotive, Automega, DYNAMAX...

Компанијата ЈАНАКИ КОМЕРЦ e oснована во 1990 година, кога понудата и побарувачката во областа на резервните делови беше на минимално ниво кога подемот на модернизацијата на авто пазарот на светско ниво имаше голем замав. Ние бевме меѓу првите кои што можеа да го задоволат купувачот.

Од мала локална продавица со проширување на дејноста во сервис за продажба и сервисирање на second hand трактори дојдовме до бројката 100.000 задоволни корисници и станавме шампиони за земјоделска механизација и резервни делови за неа.

janaki-komerc-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Мито Хаџи Василев - Јасмин бр. 42, 1430 Кавадарци - Продавница
Ул. Западен Булевар бр.97, Кавадарци - Магацин
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)43/412 924

Продавница:

+389 (0)43/412 924

+389 (0)70/376 602 

Продажба на големо:

+389 (0)72/218 222

+389 (0)43/417 412

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа