Filters
Пребарување
ИВА - МОНТ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИВА - МОНТ се занимава со:

- Сервисирање и одржување на парни и топловодни котли
- Репарација на котли и садови под притисок
- Хемиско чистење на парни и топловодни котли од водена и димна страна
- Репарација на индустриски вентили
- Производство на цевни спирали за котли за брзо производство на пареа
- Производство на топловодни електрични котли СТАНДАРД и МОНОБЛОК
- Производство на топловодни котли на струја, нафта и дрва
- Производство на вградливи камини 
- Горилник за пелети со керамичка запалка
- Иноксни изолирани и неизолирани оџаци

ИВА - МОНТ е застапник за Македонија и Косово за котел на дрва (со и без електроника) и котел на пелети

Подетално за компанијата

ИВА – МОНТ

ИВА – МОНТ доо - Скопје е семејна компанија основана во 1992 година. Во своето 23-годишно постоење успешно работи и опстојува во областа на енергетиката во Македонија и регионот. Своето успешно работење и конкурентноста на пазарот го гради преку секојдневно следење на потребите и трендовите на пазарот, со цел работите квалитетно да бидат завршени и и максимално да се задоволат потребите на клиентите.

Види повеќе
Image Description
Image Description

КВАЛИТЕТ

Компанијата го има имплементирано системот за управување со квалитетот за што го поседуваме сертификатот ISO 9001:2008 и располагаме со квалитетен и стручен тим, составен од атестирани заварувачи, бравари, машински инжињери, инжињер технолог со овластување „Б“ за надзор и изведба на проекти од технологија металургија. Имаме и хемиски техничар, како и магистер по економија.

Види повеќе *Exclusive item on Wrapboostrap Marketpalce

Нашата палета на производи и услуги се состои од:

 • - Сервисирање и одржување на парни и топловодни котли

 • - Репарација на котли и садови под притисок

 • - Хемиско чистење на парни и топловодни котли од водена и димна страна

 • - Репарација на индустриски вентили

 • - Изведба на гасна, парна и топловодна инсталација

 • - Изолација...

 • - Производство на цевни спирали за VAPOREX котли, со капацитет од 300, 600 и 1000кг/h

 • - Производство на труби за манометар

 • - Производство на електрични котли (Стандард и Моноблок) од 6 до 36kW

 • - Производтво на топловодни котли на дрва, струја и нафта

 • - Продажба на котли на дрва со и без електроника, од 30, 50, 70 и 90kw

 • - Продажба на котли на пелети, од 35, 55, 95kW

Image Designers
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Божин Николов бр. 36, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ивана Котеска, управител


Мапа

Документи